No Image
Bosch
39485455

Afkorter-/geringssav GCM10SD med udtræk

Kraftig 1.800 W-motor til de mest krævende opgaver. Stor skærekapacitet på op til 85 mm x 305 mm. M...

5.899,00 DKK
/Styk
  Skaffevare - længere leveringstid vil forekomme
  No ImageLevering: 1-2 hverdage
  No Image14 dages returret
  No ImageSikker betaling
  Beskrivelse & Specifikationer

  Beskrivelse

  Kraftig 1.800 W-motor til de mest krævende opgaver.

  Stor skærekapacitet på op til 85 mm x 305 mm.

  Mulighed for geringsvinkel på op til 60° til højre.

  To bæregreb sikrer nem transport . Spindellås til nemt skift af savklinge . Hældningsindstilling i begge sider (op til 47° i højre side, op til 46° i venstre side) . Nem og bekvem vinkelindstilling på forsiden af maskinen . Grebet kan nemt låses i 4 positioner . Integrerede bordforlængere, der kan indstilles uden brug af værktøj, til anvendelse ved lange emner.

  Standard tilbehør: Savklinge 254x30mm. Hurtigspændetvinge. Flytbar plade. Støvpose med adapter.

  Specifikationer

  • Optagen effekt watt

   1800
  • Geringsvinkel

   52° V / 60° H
  • Klingedimension mm

   254 x 30
  • Skæredybde mm

   305
  • Skæredybde 45° mm

   85 x 216
  • Længde x bredde x højde mm

   640 x 690
  • Omdr./min.

   5000
  • Vægt kg

   27
  • Kode

   0601B22503
  Levering & Retur

  Levering

  Hvor hurtigt leveres mine varer?
  Vi har en leveringssikkerhed på 97% på første leveringsdag og 99% på anden dag, hvilket betyder, at du oftest har varerne dagen efter bestilling på hverdage. Vi bestræber os på at levere hurtigst muligt og er varerne på lager, kan du oftest forvente dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden kl. 16.00 mandag til fredag. Leveringstiden kan blive forlænget, hvis du skriver en kommentar til ordren eller bestiller volumenvarer, der sendes med fragtmand.

  Hvordan leveres varerne til mig?
  Vi sender dagligt med egne Carl Ras-varebiler, Danske Fragtmænd og Postnord. Du vælger selv leveringsmåden, når du bestiller. Vi kan dog ændre leveringsmåden fra ordre til ordre, hvis vi vurderer det som mest hensigtsmæssigt for at spare dig og os selv for tid og penge.

  Selvhenter - kan jeg afhente varen i nærmeste butik? 
  Er du kontokunde kan du afhente dine varer i alle Carl Ras butikker, hvis du sørger for at vælge Selvhenter, når du bestiller online. For kreditkort køb gælder, at de ikke kan afhentes. Derfor leveres de altid til din valgte adresse, der kan være en pakkeshop eller privatadresse.

  Hvad koster det i fragt?
  Vi har forskellige fragtpriser, der afhænger af de valgte varer og de samhandelsbetingelser, vi har med den enkelte kunde:
  Kontokunde køb:
  Fragtprisen er individuel. Er du kontokunde og er registeret med en individuel fragtpris, fordi du ofte handler hos os, så betaler du en lavere fragtpris end normalt. Prisen kan altid ses i kurven.
  Kreditkort køb:
  Fragtprisen afhænger af flere faktorer, og prisen kan altid ses i kurven.

  Retur

  Kan jeg fortryde mit køb eller ændre på fejlkøbte varer?
  Ja, i henhold til dansk købelov har du altid 14 dages fortrydelse ved køb af varer online. Når varerne er leveret på modtageradressen, eller du har hentet varerne i en pakkeshop, starter fortrydelsesfristen på 14 dage. Ønsker du at fortryde, skal varerne returneres ubrugt og i original ubeskadiget emballage. Hvis du fortryder et køb efter de 14 dage er gået, så pålægges der et returgebyr på min. 75 kr. ekskl. moms, og vi vurderer, om varen er salgbar igen. Ønsker du at fortryde et køb inden for 14 dages-fristen, skal du kontakte os eller ringe på 44 85 55 11 og oplyse dit ordrenummer. Se også Salgs- og leveringsbetingelser.

  Kan jeg aflevere de varer, jeg har fortrudt købet af, i den nærmeste butik?
  Ja, uanset om du er kontokunde eller kreditkortkunde, skal du blot medbringe online kvitteringen for købet, og varerne skal være ubrugte og i originale ubeskadigede emballager.

  Jeg har modtaget en forkert eller beskadiget vare. Hvordan forholder jeg mig?
  Du udfylder Returformularen, og herefter tager vi os af reklamationen, og du hører fra os.