Sikkerhedssandaler

I denne kategori finder du sikkerhedssandaler til alle formål.

239Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Sikkerhedssandaler til dit behov

Dine fødder skal have det godt og være i sikkerhed, når du er på arbejde. Også på de helt varme sommerdage. Her er sikkerhedssandaler, der giver godt med luft til dine fødder, en god løsning, hvad enten du arbejder inden for byggeri, håndværk, industri, transport eller på et lager.

Velcro-lukning eller snørrebånd?
Hos Carl Ras mener vi , at det er vigtigt altid at føle sig godt tilpas, når man har et meget fysisk arbejde. Derfor har vi et stort udvalg af sikkerhedssandaler, der er ergonomisk formede, slidstærke, komfortable og ikke mindst åndbare. Med andre ord; hvad enten du er til velcro-lukning eller snørrebånd, tåkappe eller bagkappe, så har vi de sikkerhedssandaler, der passer til dit behov, og som er perfekte til sommerperioden og høje temperaturer.

Hvad er dit behov?
Når du vælger sikkerhedssandaler, skal du altid sørge for at vælge et par, der passer til dig og dit arbejde. Arbejder du fx inden for elektronikindustrien, kan det være et krav fra din arbejdsgiver, at du bruger ESD-godkendte sikkerhedssandaler. Arbejder du meget knælende, kan det være en god idé at vælge slidstærke sandaler med ekstra slidnæse. Mange af vores sikkerhedssandaler er ergonomiske og har derfor en tåkappe, der runder, så det føles behageligt at udføre arbejdsfunktioner i alle positioner, også dem, hvor du hviler på dine knæ.

Er du på udkig efter en model, der både er slidstærk og åndbar, er Terras model Terra 10709 en god investering. Sikkerhedssandalen er lavet af nubuck, hvilket gør den let og luftig.

Lad os hjælpe dig
Uanset hvilke ønsker du har til dine sikkerhedssandaler, kan du finde dem her hos os. Vi forhandler en lang række af de bedste brands, bl.a. Terra, Grisport og HKSDK. Søg på de forskellige modeller her på siden og vælg den sikkerhedssandal, der passer til dig og dine behov.