Sikkerhedsstøvler

I denne kategori finder du sikkerhedsstøvler til alle formål.

379Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Sikkerhedsstøvler der kan det hele

Hele året rundt er det vigtigt, at ens fødder er sikre, når man arbejder på en arbejds- eller byggeplads. Og når kalenderen viser efterår, vinter eller tidligt forår, skal fødderne også være varme. Her er sikkerhedsstøvler en nødvendig del af påklædningen. De beskytter fødderne mod kulde, vand og fugt, snavs og andre udfordringer på arbejdspladsen.

Få hjælp af vores guide

Når du skal købe sikkerhedsstøvler, er der mange forskellige krav, der skal opfyldes, og ens behov kan være meget forskellige. Nogle har behov for vandtæthed og lynlås, mens andre fokuserer på slidstyrke og ekstra tåforstærkninger. For at hjælpe dig bedst muligt med at vælge de rigtige sikkerhedsstøvler har vi lavet en guide, der giver dig overblik over de kriterier, der er vigtige at forholde sig til, når man vælger et par professionelle sikkerhedsstøvler. Vi håber, at guiden vil være en hjælp, når du skal finde de støvler, der lever op til dit behov.

Sikkerhedssko eller sikkerhedsstøvler?

Er der risiko for mange vrid i fodleddet i dit arbejde? Så er det en god idé at arbejde i sikkerhedsstøvler, da de giver en bedre beskyttelse og støtte omkring anklen end lave sikkerhedssko.

Langt eller kort skaft?

Hvis du går efter fodtøj, der holder dine fødder og ankler varme under arbejdet, anbefaler vi, at du vælger sikkerhedsstøvler med et langt skaft, da det er behageligt, når det er koldt.

Sikkerhedscertificering

Gå altid efter sikkerhedsstøvler, som lever op til de sikkerhedselementer, der kræves af sikkerhedsfodtøj. I vores udvalg af sikkerhedsstøvler finder du kun modeller, der har de krævede sikkerhedscertificeringer. (er det korrekt?)

Beskyttelse med tåkappe

Det karakteristiske for sikkerhedsstøvler er, at de alle har ergonomisk formede tåkapper, som yder beskyttelse mod tunge genstande for tæerne. De har også sømværn, som beskytter foden mod skarpe genstande nedefra.

Stødabsorberende såler

Stødabsorberende såler er et must, når man arbejder mange timer om dagen i sine sikkerhedsstøvler. Det mindsker de stød, man får i kroppen, når man har hårdt fysisk arbejde.

Slidstærke materialer

Vælg altid sikkerhedsstøvler, der er produceret i slidstærke materialer, så de holder længe og giver støvlen en komfortabel pasform. Det gør det behageligt at have sikkerhedsstøvlerne på hver dag i mange timer.

Vandtæt

Enhver sikkerhedsstøvle til udendørs arbejde skal være enten 100% vandtætte eller vandafvisende. Gå gerne efter nogle med isolerende fór, der holder kulden ude.

Bevægelighed

Er der god bevægelighed til din fod? Bevægeligheden holder din fod varm og sikrer optimal stødabsorbering.