Sikkerhedsstøvletter

I denne kategori finder du sikkerhedsstøvletter til alle formål.

1369Varer

Forrige

Side 1 af 5

Næste

Sorter efter

Beskyt dine fødder med sikkerhedsstøvletter

Ordentligt fodtøj kan være altafgørende for ens arbejdsindsats og resultater. Det nytter ikke noget, hvis man har ondt i fødderne, skoen klemmer eller ens fødder bliver våde. Komforten skal være i top, og det samme gælder kvaliteten. Ikke mindst fordi man som håndværker står man op det meste af dagen, og derfor bør have høje krav til fodtøjet. Vi anbefaler derfor, at du gør dig umage med at finde nogle, der passer perfekt til dit behov. Derfor findes de også i mange forskellige materialer, såsom læder, tekstil eller mikrofiber – mange af dem med åndbare membraner som Goretex. Sålerne har også forskellige egenskaber, alt efter det materiale de er lavet i. Lukningerne varierer også – du kan fx vælge snørebånd eller den smarte BOA-lukning. Også kaldet ”børnehave-luk”.

Vælg en støvlet, hvis du vil passe ekstra godt på dine ankler – de beskytter mod vridskader og slag. Sikkerhedsstøvletter er meget populære hos entreprenører og andre håndværkere, der færdes i ujævnt terræn og på armeringsjern.

Find dine sikkerhedsstøvletter hos Carl Ras

Her hos Carl Ras forhandler vi et stort et udvalg af sikkerhedsstøvletter. Vi har både skridsikre, vandafvisende og varme sikkerhedsstøvletter, der kan gøre din arbejdsplads mere sikker og komfortabel. Uanset om du skal bruge sikkerhedsstøvletter med sømværn, tåkappe eller stigegreb, finder du det her på siden. Kig dig omkring og find den model, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.