0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Akku excentersliber, rystepudser, høvle

Se Carls Ras’ udvalg af excenterslibere og høvle fra mærker som Bosch og Makita herunder og find det produkt, der passer til dine behov. Uanset hvilken excentersliber eller høvl du vælger, kan du være sikker på lave priser, høj kvalitet og lynhurtig levering.

Slib eller polér med en excentersliber

En excentersliber er en handy, lille maskine, der er velegnet til at slibe og polere mange forskellige materialer, bl.a. træ, metal, kunststof og lak. Brug f.eks. din excentersliber til at slibe en træbordplade eller til at polere lakerede overflader eller messing. Excentersliberne her hos Carl Ras tilbyder professionel kvalitet og er lige velegnede til den professionelle håndværker som til gør-det-selv-manden.

Køb excentersliber eller høvl hos Carl Ras

Tag et kig på vores udvalg herunder og find den høvl eller den excentersliber, som matcher dit behov. Hos Carl Ras har vi altid et stort udvalg af professionelt værktøj, og du kan selvfølgelig også købe noget af det sikkerhedsudstyr, som du kan få brug for, når du arbejder med høvl og excentersliber – f.eks. høreværnstøvmaske og sikkerhedsbriller. Vi leverer i løbet af få hverdage og altid til lav leveringspris.

Kundeservice

Ring 44 85 55 11

Til top