0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Levering & Retur

Fleksibel levering og returnering gør arbejdsdagen nemmere!

Hos Carl Ras stræber vi hver dag efter at gøre arbejdsdagen nemmere for den professionelle håndværker. Med til en nem hverdag hører fleksible leveringsmuligheder og høj service ved returnering.

Find vores leveringsmuligheder her, og vælg den eller de leveringsformer, der passer dig og din arbejdsdag bedst.

 

Sikker og hurtig levering

Vi har vores egen flåde af CR vogne, og et godt samarbejde med PostNord, som sikrer levering indenfor 3 simple principper, der dækker alle behov.

Selvhenter

Med Selvhenter kan du bestille via vores callcenter til levering i vores selvhenterbokse i Ishøj og Herlev, indenfor 30 minutter efter bestilling.

Klik & Hent

Bestil dine varer på vores e-shop, og hent dem i din foretrukne Carl Ras-butik. Klik & Hent tilbydes dag til dag, forudsat at varen er på lager.

Handelsbetingelser

Her kan du læse vores generelle salgs- og leveringsbetingelser og finde yderligere information om vilkår for samhandel med Carl Ras A/S. 

 

 

Returnering

En vigtig del af at være den professionelle håndværkers foretrukne leverandør er en god og fleksibel returpolitik. Læs mere om returnering her. 

Returformular

Udfyld denne simple returformular, og få en let og hurtig behandling af din returordre. 4 simple steps, så er din betaling returneret.

Til top