0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Selvhenter

Hent dine varer udenfor åbningstid i to af vores engroscentre med Carl Ras’ nye, gratis SELVHENTER-koncept.

Du kan lave en SELVHENTER i Herlev og Ishøj - læs mere om de forskellige muligheder for at hente dine varer nemt og hurtigt, når du har brug for det.

Herlev: Hent din vare i boksen - også udenfor åbningstid

Bestil dine varer på tlf. 44 85 55 11 som en ”Selvhenter Herlev” eller her på nettet og afhent i en boks udenfor Herlev engroscenter. 30 minutter efter din bestilling modtager du en SMS med en adgangskode, boks-nummer og bekræftelse på, at dine varer ligger klar til afhentning. Koden passer til vores afhenterbokse, der kan tilgås alle hverdage fra kl. 05.00-20.00 uden at gå i butikken.

Der kan bestilles i tidsrummet 7-15.30 mandag til torsdag og 7-14.30 fredag.

Ishøj: Hent dine varer døgnet rundt, når det passer dig …

Bestil dine varer inden kl. 14.00 (fredag kl. 13.00) eller her på nettet og afhent udenfor åbningstid, hvis det er det, der passer dig bedst. Efter bestilling modtager du en SMS med en adgangskode og en bekræftelse på, at dine varer ligger klar til afhentning. Koden passer til afhenterlokalet i vores engroscenter i Ishøj, Industribuen 7A – en perfekt beliggenhed nær motorvejen, så du er klar på byggepladsen, når det passer dig. Bemærk at ved bestilling af selvhenter varer online, så forsinkes leveringen med en dag da varerne sendes fra vores hovedlager til Ishøj selvhenterboksene.

                                            

Kl. 14.00 Seneste bestilling (fredag kl. 13.00)
Kl. 14.00-16.00 Pakning og distribution
Kl. 16.00–06.00 Afhent dine varer udenfor åbningstid

1. Selvhenter området ligger til venstre for indgangen ved vores afdeling i Ishøj, Industribuen 7A2. Indtast dørkode fra SMS til Selvhenter området


3. Find dit boksnummer (det står i din SMS) og indtast din tilsendte bokskode


4. Når du har afhentet din varer lukker du bokslågen og går ud via udgangsdøren

Til top