Dorma

Det pålidelige mærke for sikker og fleksibel adgang til bygninger og lokaler.

Sorter efter

Dorma - vores mærke løfte og værdier

I et ord står vi for tillid. Med over 150 års erfaring og millioner af produkter og løsninger installeret over hele verden - fra trykknapper og dørlukkere til meget komplekse, netværksadgangsløsninger med adgang via smartphone – Dormakaba og Dorma er din pålidelige partner for sikker og fleksibel adgang til bygninger og lokaler. Vi styrker vores brand ved at opføre os i overensstemmelse med vores værdier.

Hos Dorma er kunden altid først

Dine krav er vores højeste prioritet. Vi gør alt for at forstå, hvad der motiverer vores kunder, partnere og brugere. Vi har fokus på at udvikle løsninger, som ikke kun opfylder dine forventninger, men overstiger dem. Fordi vi kun er tilfredse, når du er. Fremskridt er drevet af nysgerrighed. Derfor stiller vi spørgsmål, vi forsker og anerkender trends og vi kigger altid fremad. Vi har et klart mål og det er din tilfredshed. Vi opretholder høje standarder med hensyn til sikkerhed, kvalitet og pålidelighed, så med vores produkter, løsninger og tjenester vil du vide, at du er i gode hænder.

Tillid er altafgørende

Alt, hvad vi gør, er orienteret mod at udvikle sømløse adgangsløsninger og -tjenester, der ikke blot gør bygningerne klogere og sikrere, men også giver dig følelsen af ​​at være i gode hænder til enhver tid. Med mere end 16.000 ansatte, der er der for dig med pålidelig, ekspertrådgivning, fortsætter vi med at være en betroet, langsigtet partner for dig. Som en etableret gruppe af virksomheder samler vi over 150 års erfaring.

Carl Ras er din leverandør af Dormas sortiment

I sortimentet fra det anerkendte Dorma mærke finder du bl.a. et stort udvalg i Dorma dørlukkere bl.a. den velkendte TS59 og TS93 model, der fås i et væld af udførsler. Dorma er også garant for alt i dørlukker, dørholder, dørmagnet, dørlukkerarm, dørlukkerhus, endekap, fasthold, fladplade, glideskinne samt de beslag og det tilbehør, du har brug for, for at kunne udføre en komplet dørløsning. Du kan selvfølgelig også finde en Dorma dørpumpe i sortimentet.