Dafa tætningsliste

Find din Dafa tætningsliste her.

29Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Dafa - Tætningsliste grå Lozaron DX759

Dafa

42000036

Tætningsliste grå Lozaron DX759, 15mm bred á 150 mtr

PVC tætningsliste...
  • FarveGrå
  • Bredde mm15
  • Tykkelse mm12
Pris Ekskl. moms
4.909,00 DKK /Rulle
2 stk på lager online

Hold på varmen med DAFA’s tætningslister

Hvis du er på udkig efter en god tætningsliste til at eftertætte vinduer og døre, så er det en oplagt idé at kigge i retning af danske DAFA, der producerer tætningslister og andet tilbehør til vinduer og døre. DAFA’s tætningslister monteres på karmen, hvilket betyder, at de tætner selv på de mest skæve elementer.

Kvalitet er en integreret del af DAFAs værdigrundlag, og det mærker man, når man arbejder med deres tætningslister. De er nemme at montere og tætner alle dør- og vinduestyper, og så er de meget nemme, når de først er monterede; Den slidstærke overflade er nem at tørre af, og tætningsdelen klæber ikke fast på malingen.

Sådan finder du de rigtige tætningslister

Utætte tætningslister kan koste mange penge om året i ekstra varme, og derfor er der god fornuft i at skifte de gamle tætningslister og montere nye. Her følger en guide til, hvordan du gør.

  1. Mål mellemrummet mellem vindue eller dør op med et stykke modellervoks eller lignende formbart materiale.
  2. Fjern et stykke af den nuværende tætningsliste og læg et stykke af modellervoksen, der hvor listen skal sidde.
  3. Luk derefter vindue eller dør til, hvorved du laver et aftryk i modellervoksen. Den passende tætningsliste til dit vindue eller dør vil være denne størrelse eller lidt større.

Find DAFA’s tætningslister hos Carl Ras

Det er ikke mange producenter, der er på niveau med DAFA, når det gælder tætningslister. Her er der tale om kvalitet i absolut højsæde. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af DAFA’s tætningslister i flere længder. Kig dig omkring her på siden find de tætningslister, der passer til dit behov og din opgave. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.