Nilfisk højtryksrensere

Find din Nilfisk højtryksrenser her.

26Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Nilfisk’ højtryksrenser – din bedste ven

En højtryksrenser er et uundværlig værktøj på byggepladsen, når der skal renses og spules. Nilfisk har et bredt sortiment af højtryksrensere, koldtvandsrensere og hedtvandsrensere, der klarer professionelle afrensningsopgaver, uden at du får sved på panden.

Nilfisk

Du kender måske bedst Nilfisk for deres berømte støvsuger, men faktisk er den danske virksomhed førende producent af alle typer professionelt rengøringsudstyr – og altså også højtryksrensere, der får dine overflader til at skinne igen. Helt fra grundlæggelsen af Nilfisk var det virksomhedens vision at fremstille og sælge produkter af højeste kvalitet på verdensplan, og det må man sige, at de gør. Faktisk har de i over 100 år mødt markedernes og kundernes skiftende behov med innovative produkter og løsninger. Så vi er ret sikre på, at du bliver tilfreds med din nye højtryksrenser fra Nilfisk.

Den skal have power

En højtryksrenser er i sig selv ret kraftig, da de fleste både har en kraftig motor og pumpetryk for at kunne få så mange liter vand ud i timen som muligt. Det er også nødvendigt, så du kan opnå den rigtige effekt af en højtryksrenser.

Modellen Nilfisk P150.2-10 X-TRA er et godt bud på en stærk højtryksrenser. Den tilhører Nilfisks Pro-serie og er til dig, der ønsker en kraftfuld og robust højtryksrenser. Styrken i denne maskine er ikke til at tage fejl af, da den kan levere et tryk på op til 150 bar, hvilket kan give op til 610 liter vand i timen.

Tjekliste til valg af højtryksrenser

Er du i tvivl om, hvad du skal kigge efter? Vi har samlet nogle spørgsmål, du kan undersøge, når du står over for at skulle investere i en ny Nilfisk højtryksrenser:

  • Hvor nemt er det at komme i gang?
  • Hvor praktisk er højtryksrenseren i brug?
  • Hvor lang er rækkevidden på højtryksrenseren?
  • Hvor meget støjer den?
  • Hvor meget vand giver den?
  • Hvordan er resultatet?
  • Hvordan er prisen?