Terra

Canadisk kvalitetshåndværk til tåspidserne der ikk går på kompromis med kvalitet, komfort eller ydeevne.

79 Varer

Sorter efter

Terra - canadisk topkvalitet

Den canadiske producent Terra har i over fire årtier produceret sikkerhedssko af topkvalitet til professionelle brugere inden for industri og håndværksbranchen over hele verden.

Produkterne er canadisk kvalitetshåndværk til tåspidserne og går ikke på kompromis med kvalitet, komfort eller ydeevne. Terra er et rigtigt slidermærke og canadierne er eksperter i at fremstille sikkerhedssko, der tilfredsstiller selv de mest kræsne og krævende brugere. Terra anser høj performance for at være en forudsætning for succes. Branchens superbrand arbejder derfor konstant på at udvikle sikkerhedsfodtøj, der er lettere, mere støttende og skridsikre - og designet med henblik på at yde fødderne ekstrem komfort.

Udviklet fra bunden - testet på toppen

Terra producerer ikke blot noget af det ypperste inden for sikkerhedsfodtøj - de udvikler det også fra bunden. Hertil kommer, at alle sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler fra Terra udsættes for nogle af markedets strengeste test, hvor produkternes ydeevne og slidstyrke afprøves under de hårdeste arbejdsvilkår. De krævende test udføres efter CSA- og ASTN-standarder på Terras eget CSA testfacilitetscenter på hovedkontoret i Cambridge i Ontario. Her afprøves nye teknikker, materialer og vandtætte membraner, ligesom alle sikkerhedssko og -støvler bliver nøje gennemtestet for kvalitet og ydeevne. 

Det bedste fra Terra på hylderne hos Carl Ras

Leder du efter den optimale sikkerhedssko eller sikkerhedssandal, så kom forbi din Carl Ras butik eller find dem på nettet.

Carl Ras har både lette og luftige sikkerhedssko med et åndbart netmateriale og slidstærke og vandafvisende sikkerhedssko eks. udført i Nubuck læder og med det smarte BOA lukningssystem, der gør det så let at tage skoen på og af.