Terra sikkerhedssko

Find de rette Terra sikkerhedssko her.

14Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Terra sikkerhedssko – Canadisk råstyrke

Ekstremt slidstærke. Ekstremt lette. Ekstremt smarte. Uanset hvilken model af Terras sikkerhedssko, du vælger, så får du et par sikkerhedssko, der kan bruges i nogle af de mest krævende miljøer, du kan finde, og samtidig også er skabt med et lækkert design.

Slidermærket over dem alle

Canadiske Terra er kendt som et rigtigt slidermærke, der kan kræve selv de hårdeste miljøer. I over fire årtier har den canadiske producent produceret sikkerhedssko af topkvalitet til professionelle brugere inden for industri og håndværksbranchen over hele verden. Terras sikkerhedssko er udstyrede med unikke og innovative funktioner som det svedabsorberende for, CleanFeet, den stødabsorberende sål, Vibram, samt den geniale Boa-lukning, der erstatter snørebånd, sætter Terra barren højt, når det kommer til udvikling af funktionelt og stilsikkert sikkerhedsfodtøj.

 

Høje kvalitetskrav på testlaboratorium

Terra tester desuden deres sikkerhedssko efter de mest krævende internationale standarder, CSA og ASTN, hvilket medvirker til at fastholde den kompromisløse kvalitet. Testene bliver foretaget på Terras eget CSA testfacilitetscenter på hovedkontoret i Cambridge i Ontario. Her afprøves nye teknikker, materialer og vandtætte membraner, ligesom alle sikkerhedssko og -støvler bliver nøje gennemtestet for kvalitet og ydeevne. 

Find dine nye Terra sikkerhedssko hos Carl Ras

Det er ikke uden grund, at Terra er kendt som et af branchens superbrands – Terra arbejder konstant på at udvikle sikkerhedsfodtøj, der er lettere, mere støttende og skridsikre - og designet med henblik på at yde fødderne ekstrem komfort.

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg inden for sikkerhedssko fra Terra – du finder med garanti et par, der passer til dit behov og din smag. Gå på opdagelse her på siden og find de Terra sikkerhedssko, der matcher dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig!