0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Carl Ras åbner håndværkerbutik i Næstved med 14.000 varenumre på hylderne

Carl Ras er i gang med at ombygge og gøre klar til at åbne vores 14. håndværkerbutik, der bliver byens stærkeste specialist i værktøj og beslag.

Carl Ras overtog bygningen på Gammel Holstedvej 24 i december 2015 og har store planer for den nye butik. Carl Ras har igennem flere år manifesteret sig som landets stærkeste specialist på beslag og værktøj til byggeriet og går efter en langtidsholdbar og stabil vækst ved konstant at udvikle og udbygge butiksnettet.

Fuld Carl Ras-service til kunderne
Derfor har vi valgt Næstved, Sjællands femtestørste by med et stort opland, som næste skud på stammen. Placeringen af butikken er strategisk og fastlagt ud fra, at det er i industrikvarteret, håndværkerne foretrækker at handle, og samtidig tæt på den kommende motorvej.

”Næstved er en by med stolte håndværkertraditioner, og så er det et naturligt sted at udvide for os, fordi vi i forvejen har tre kørende konsulenter, som servicerer vores mange kunder i det sydsjællandske. Nu kan de og nye kunder få den fulde Carl Ras-servicepakke med daglig personlig betjening af isenkræmmere i et splinternyt engroscenter med mere end 14.000 varenumre på hylderne,” fortæller Jan Nowak Rasmussen, divisionschef hos Carl Ras.

Stærkt sortiment
I den nye butik vil kunderne kunne finde alt det, der kendetegner Carl Ras’ engroscentre: Danmarks største udvalg bl.a. inden for beslag og alt omkring døren; greb, låse, paskviller og dørautomatik. El-værktøj fylder også, med alt fra skruemaskiner til lamelfræsere. På hverdagens forbrugsvarer er det værd at kigge efter Blå Priser, som er faste lave priser på det, du bruger mest, fx skruer, bor, fugemasse og håndværktøj.

Professionel betjening
Carl Ras har allerede fået mange ansøgninger til stillingerne i den nye butik. ”Vi er ved at sætte et stærkt hold af faguddannede specialister, som vil være klar til at guide kunderne i butikkens sortiment. Vi forventer, at det bliver et mix af nye kræfter og erfarne folk fra vore andre engroscentre, så vi allerede fra dag ét får butikken til at køre optimalt og med skarp kundeservice. ”

”Det team, som står for opbygningen af vores butikker er gået i gang, og vi glæder os til at åbne i løbet af foråret med en kæmpe åbningsfest”, slutter Jan Nowak Rasmussen.

01-02-2016

Til top