0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Carl Ras med i Top 10!

I dag kan vi ikke få armene ned af bare begejstring over, at Carl Ras fik en 7. plads i konkurrencen om at være Danmarks Bedste Arbejdsplads 2016. Men armene kommer ned – mere eller mindre – når vi på fredag fejrer succesen med vores kunder med flere aktiviteter i alle vores 14 butikker.

Carl Ras har tre gange tidligere deltaget i konkurrencen, men for første gang opnået en toptiplacering i konkurrencen om at blive Danmarks Bedste Arbejdsplads, der arrangeres af Great Place to Work Institute. Tirsdag aften blev det afsløret, at vi kom ind på en 7. plads blandt de 128 meget kompetente konkurrenter i kategorien Mellemstore Arbejdspladser.

Great Place to Work har i 20 år forsket i, hvad der gør en arbejdsplads god at være på, og stadig flere virksomheder deltager i konkurrencen om at blive kåret som den bedste arbejdsplads.

Tilfredse medarbejdere skaber tilfredse kunder

”Ud fra devisen om at glade og tilfredse medarbejdere skaber tilfredse kunder, som køber mere, har Carl Ras i mange år haft stor fokus på medarbejdertilfredshed. Og vi har længe været klar over, at vi generelt er blevet opfattet som en god arbejdsplads. Men for fire år siden besluttede vi at måle mere præcist på denne størrelse og skabe nogle referencepunkter, som vi løbende kan holde os selv op på,” forklarer Gorm Rasmussen, der er adm. direktør i Carl Ras.

Gorm Rasmussen repræsenterer 3. generation i familievirksomheden, der startede på Nørrebro i København for mere end 84 år siden, og som nu er en landsdækkende koncern med 330 medarbejdere og afdelinger placeret over det meste af Danmark.

Forudser skærpet konkurrence om medarbejdere

”Når vi nu deltager i konkurrencen om at blive kåret som Danmarks bedste arbejdsplads, så er det, fordi vi forudser en voldsomt skærpet konkurrence om de gode medarbejdere i løbet af få år. Når de store efterkrigsårgange går på pension, bliver der rift om de nye små årgange - og så bliver det ovenud vigtigt at have et godt ry som arbejdsplads.” ”Vi har hele tiden haft en ambition om at blive blandt de 10 bedste. Derfor er vi naturligvis både glade og stolte over, at det er lykkedes, og vi er super stolte over vores 7. plads,” siger Gorm Rasmussen.

16-11-2016

Til top