0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Nu kan du vælge leveringsdato frem i tid

Er du skarp til planlægning? Og nyder du at materialer og værktøj ligger klar til dig, når du møder på byggepladsen? Så er carl-ras.dk din nye bedste ven.

Husk ikke at glemme noget i din planlægning!

Når du eller din mester projekterer arbejdet på en ny byggeplads, ligger der en masse planlægning til grund for det arbejde, der skal udføres. Med til planlægningen hører udvælgelse og bestilling af materialer og værktøj.

På carl-ras.dk har du nem adgang til mere end 27.000 produkter til den professionelle håndværker, og du kan tilføje produkter til din indkøbskurv, hvad end du arbejder foran computeren på kontoret, ved tablet’en i sofaen derhjemme eller på mobilen, når du er på farten - og lige når det passer dig.

Få en flyvende opstart af en ny byggeplads!

Når du bestiller dit værktøj og dine materialer online hos Carl Ras, kan du vælge den leveringsdato, der passer til din projektstart. På den måde sikrer du, at planlægning og indkøb er planlægning og indkøb, og projektstart er projektstart.

 

 

 

 

 

3 gode grunde til at handle online

Den nye mulighed for fremtidig levering er bare en af de mange fordele, der er ved at handle online hos Carl Ras. Du får fx:

-    Adgang til individuelle priser på alle produkter
-    Fuldt overblik over fakturaer og ordrehistorik
-    Skræddersy kataloger med dine foretrukne produkter

Læs mere om fordelene ved at handle online hos Carl Ras her: Online fordele

Ny kunde? Opret kundeprofil her:

Eksisterende kunde? Log ind her:

10-10-2016

Til top