0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Vi gør klar til at åbne vores 17. håndværkerbutik

 

Carl Ras har overtaget bygningen på Skovsøviadukten 1A i Slagelse. Nu går vi i gang med at bygge om, så vi kan slå dørene op til vores 17. håndværkerbutik i foråret 2019.

Hos Carl Ras går vi efter en langtidsholdbar og stabil vækst ved konstant at udvikle og udbygge butiksnettet sideløbende med vores digitale ydelser. ”Andre lukker butikker og satser i stedet på det digitale, men vi tror på, at det går hånd-i-hånd, for vores kunder vil gerne kunne handle med os både online, på telefonen og ansigt-til-ansigt,” siger divisionschef hos Carl Ras, Jan Nowak Rasmussen:

”Vores motto er, at hos Carl Ras går man ikke forgæves, og derfor ønsker vi at tilbyde vores kunder hele paletten af indkøbsmuligheder.”

Hele Carl Ras-pakken til kunderne

Således åbner Carl Ras nu næste skud på stammen i Slagelse. Butikkens placering er optimal for håndværkerne – den er nemt at komme til, ligger kun 2 minutters kørsel fra motorvejen og så er der masser af parkeringsplads lige udenfor døren.

”Det er naturligt for os at udvide til Slagelse, fordi vi allerede har mange kunder i området, der serviceres af vores kørende konsulenter. Fremover vil vi kunne tilbyde dem og nye kunder den fulde Carl Ras-servicepakke med daglig personlig betjening af isenkræmmere i et nyt engroscenter med mere end 14.000 varenumre på hylderne,” fortæller Jan Nowak Rasmussen.

Stærkt sortiment

I den nye butik vil kunderne kunne finde alt det, der kendetegner Carl Ras’ engroscentre: Danmarks største udvalg bl.a. inden for beslag, eksempelvis alt omkring døren; greb, låse, paskviller og dørautomatik. El-værktøj fylder også, med alt fra skruemaskiner til lamelfræsere. På hverdagens forbrugsvarer er det værd at kigge efter Blå Priser, som er faste lave priser på det, du bruger mest, fx skruer, bor, fugemasse og håndværktøj.

Faguddannet personale med fokus på service

Udover ombygningen går vi nu i gang med at finde de helt rette medarbejdere til den nye butik og er i gang med at sætte et stærkt hold af faguddannede specialister, som er klar til at guide kunderne i butikkens sortiment:

”Butikken skal allerede fra dag ét yde skarp kundeservice og spille 100 procent, så vi forventer, at det bliver et mix af nye kræfter og erfarne folk fra vore andre butikker,” slutter Jan Nowak Rasmussen.

 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om den forestående butiksåbning i Slagelse, kontakt venligst divisionschef Jan Nowak Rasmussen, tlf.:23 80 83 60, e-mail: jnr@carl-ras.dk.

03-12-2018

Til top