0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Meget mere værktøj og beslag i Slagelse

Kæmpe udvalg i værktøj og beslag

Nu kan håndværkerne i Slagelse også til hverdag finde alt det, der kendetegner Carl Ras’ håndværkerbutikker: Danmarks største udvalg bl.a. inden for beslag, eksempelvis alt omkring døren; greb, låse, paskviller og dørautomatik. El-værktøj fylder også, med alt fra skruemaskiner til lamelfræsere. På hverdagens forbrugsvarer er det værd at kigge efter Blå Priser, som er faste lave priser på det, du bruger mest, fx skruer, bor, fugemasse og håndværktøj.

Hele Carl Ras-pakken til kunderne

Butikken er nem at komme til og ligger kun 2 minutters kørsel fra motorvejen, og så er der masser af parkeringsplads lige udenfor døren.

”Da vi fortalte kunderne, at vi var på vej med en ny butik i Slagelse, blev det meget godt modtaget. Vi har mange kunder i området, der serviceres af vores kørende konsulenter. Nu kan vi tilbyde dem og nye kunder den fulde Carl Ras-servicepakke med daglig personlig betjening af isenkræmmere i et nyt engroscenter med mere end 14.000 varenumre på hylderne,” fortæller Jan Nowak Rasmussen.

Faguddannet personale med fokus på service

Kunderne bliver betjent af et stærkt hold af faguddannede specialister, som er klar til at guide kunderne i butikkens sortiment: ”Vi går altid efter, at en ny butik allerede fra dag ét skal yde skarp kundeservice og spille 100 procent, så vi har sat et hold med nye kræfter og erfarne folk fra vore andre butikker - nu glæder de sig til at give den fuld gas og lære kunderne at kende,” slutter Jan Nowak Rasmussen.

 

Vestsjællands nyeste engroscenter

Skovsøviadukten 1A, 4200 Slagelse

Mandag - torsdag kl. 6.00 - 16.00
Fredag kl. 6.00 - 15.00

 

Carl Ras Slagelse afholder stor åbningsfest torsdag d. 21. marts kl. 06.00-16.00

25-02-2019

Til top