FAQ

Hvornår hører jeg fra jer, når jeg har sendt en ansøgning?

Det afhænger af, om ansøgningsfristen er en fast dato eller ”løbende”. Er der angivet en ansøgningsfrist, hører du fra os senest en uge, efter fristen er udløbet. Er der ingen ansøgningsfrist, kan du forvente at høre fra os senest 30 dage, efter jobbet er slået op.  

Hvad, hvis jeg glemmer at uploade noget materiale efter, jeg har ansøgt?

Så fortvivl ikke. Du kan logge ind, se og redigere din ansøgning i vores system så mange gange, du har lyst til. Du klikker blot på det link, du har fået tilsendt i din mail, da du ansøgte. Oplever du problemer med vores system, er du altid velkommen til at kontakte os på: HR@carl-ras.dk.

Øger det mine chancer at søge hurtigt efter, at jobannoncen er kommet online?

Hvis ansøgningsfristen er en bestemt dato, er det underordnet, hvornår du søger. Hvis ansøgningsfristen er ”løbende”, er det en fordel at søge hurtigt, da vi indkalder til samtaler løbende, og vi lukker annoncen så snart, vi har fundet den rette kandidat.

Er der nogle ansøgere, I bare sorterer fra ud fra CV'et?

Nej, vi kigger også alle ansøgninger igennem.

Jeg opfylder ikke alle krav i jobannoncen, giver det så mening at søge?

Ja! Ærligt: Det betyder meget at opfylde de krav, vi stiller, da vi vurderer, at der er størst mulighed for succes i jobbet, hvis du opfylder kravene.

Vurderingen af din ansøgning er dog en helhedsbetragtning. Opfylder du ikke alle krav, så italesæt det gerne i din ansøgning - der kan jo være en god grund til, du søger jobbet, selvom du ikke har alle de nødvendige kompetencer nu og her.

Kommer jeg forrest i køen, hvis jeg ringer for at følge op på, om I har modtaget min ansøgning?

Nej, når du har søgt en stilling hos os, får du en mail om, at vi har modtaget din ansøgning. Vi hører dog meget gerne fra dig, hvis du har uddybende spørgsmål til jobbet eller Carl Ras.