Skriv dit næste studieprojekt i Carl Ras

I Carl Ras tilbyder vi opgavesamarbejder med studerende på handelsskoler, STX samt på mellemlange og lange videregående uddannelser. 

Som en mellemstor virksomhed tilbyder vi mange forskellige forretningsområder, som giver dig en bred vifte af muligheder i form af adgang til store mængder data, erfaringer samt andre relevante kilder, hvilket gør, at du har gode forudsætninger for et godt resultat med dit projekt hos os.

Du kan selv formulere emnet for din opgave, men vi kan også hjælpe dig. Uanset hvad, støtter vi dig gennem hele skriveprocessen. Ved at samarbejde med vores teams og kolleger rundt omkring i Danmark får du en god mulighed for at opbygge relationer eller udbygge dit professionelle netværk til gavn for din fremtidige karriere.

Vi tilbyder mulighed for opgavesamarbejde i alle afdelinger. Samarbejde og professionalisme er nøgleord for os, og vi indgår aldrig et opgaveforløb, hvis vi ikke kan stille de nødvendige ressourcer og den rette vejledning til rådighed, som sikrer, at du får det bedst mulige resultat.   

Ønsker du at skrive din næste opgave i samarbejde med Carl Ras, bedes du venligst kontakte vores HR-afdeling på HR@carl-ras.dk for at høre mere om dine muligheder. Du bedes ikke vedhæfte et CV i din mail, da vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan åbne CV'er sendt pr. mail. 

No Image