Eksternt salg

Som ekstern konsulent har du ansvaret for at dyrke en optimal samhandel med de kunder, du er ansvarlig for. Din arbejdsplads er ude hos kunderne og i bilen mellem kundebesøg.

Ud over kundebesøg er vores eksterne konsulenter overordnet ansvarlig for at forhandle tilbud og samhandelsaftaler og opsøge nye kundeemner. Vores eksterne konsulenter får du adgang til et exceptionelt backup-organ, som gør din hverdag lettere, idet du 100% kan fokusere på at pleje kunderne, sikre de bedste løsninger og få ordrer på blokken.

Du får mulighed for at arbejde med alle typer af professionelle kunder – fra de små og innovative til de helt store.

No Image

Vores stærke forhandlere og købmænd i Key Account Management er lokaliseret på vores hovedkontor i Herlev. De er både rollemodeller og ambassadører for Carl Ras og er bl.a. ansvarlige for at forhandle større projektordrer, udarbejde og implementere samhandelsaftaler med vores største kunder og være sparring- og samarbejdspartner med eksternt salg

KAM'erne kommer med trends og tendenser fra markedet og arbejder med at få disse implementeret i Carl Ras, så vi kan imødekomme kundernes forventninger og krav.