No Image

I Carl Ras er dygtige ledere altafgørende, og vi har derfor kontinuerligt fokus på at identificere talentfulde medarbejdere for at gøre dem klar til udfordringerne som leder. 

I Danmark er det mange steder sådan, at når man bliver leder så forventes det, at man kan udføre ledelsesdisciplinen fra den ene dag til den anden, hvorfor behovet for udvikling af ledelseskompetence undervurderes.

Hos Carl Ras anerkender vi, at det, at være en god leder kræver, at man er godt klædt på. Hos os er ledelse derfor en kompetence, der skal udvikles og have lige så høj fokus som andre kompetencer. Vi tror på, at vores succes direkte afspejler vores måde at bedrive ledelse på. I Carl Ras gennemgår alle ledere som minimum en akademiuddannelse i ledelse, og vi bruger hvert år mange ressourcer på både udvikling og måling af vores ledere som eksempelvis interne erfaringsnetværk, seminarer og mentorordninger, så alle er på et højt niveau.

Det hører med ledergerningen hele tiden at udvikle sig, da vi tror på, at dygtige ledere skaber dygtige og glade medarbejdere, og at glade medarbejdere skaber glade kunder.