3 Aktive udvider med ny håndværkerbutik i Aarhus

Entreprenør- og anlægsbranchen får snart nye handlemuligheder i Aarhus, når 3 Aktive slår dørene op til en ny håndværkerbutik den 1. marts.

Med to håndværkerbutikker i Kolding og Odense, er Aarhus blevet næste lokation for en ny 3 Aktive butik på landkortet.

Hvor kunderne i Aarhus og omegn tidligere måtte køre hele vejen til Kolding, eller vente en dag med at få varer leveret, får de nu kort afstand til nyt værktøj og maskiner.

”Det er en stor fordel for mange professionelle håndværkere, som ofte er på farten og skal bruge varerne med det samme på en byggeplads. Samtidig ved vi, af erfaring fra flere kunder, at de har manglet en butik i Aarhus og omegn med specialistprodukter til entreprenører. Vi ønsker derfor at være lokalområdets nye specialforretning til entreprenør- og anlægsbranchen,” fortæller Casper Thygesen, der er Distriktschef for 3 Aktives butikker. Han tilføjer:

”Med den nye håndværkerbutik i Aarhus kan vi tilbyde professionel service og rådgivning til kunder i det meste af Midtjylland, og vi kommer samtidig tættere på vores mål om at blive landsdækkende, så vi på sigt kan hjælpe entreprenør- og anlægsbranchen over alt i Danmark.”

Bredt sortiment af specialværktøj og maskiner i høj kvalitet

Den nye 3 Aktive butik er på 800 kvadratmeter og vil bestå af 5000 varenumre i høj kvalitet inden for specialværktøj, håndværktøj, stampere, material- og forbrugsvarer, belysning, beklædning, men også specialistprodukter som større maskiner, dykpumper, skæreskiver samt store og små diamantklinger, m.m., som er særligt gavnligt for entreprenører, murer og brolæggere.

3 Aktive er samtidig ene forhandler af flere brands i butikkerne.

Skal kunderne bruge andre varer, kan 3 Aktive skaffe det meste med dag-til-dag-levering, ligesom de kan få levering til en valgt lokation med en fragtmand eller fra en af 3 Aktives kørende konsulenter. 

Butikken får beliggenhed ved siden af Carl Ras i Aarhus. Det giver ifølge Casper Thygesen kunderne mange fordele:

”De to butikker giver adgang til mange forskellige produkter i to brede sortimenter, så kunderne ikke skal køre til flere lokationer efter nyt værktøj og maskiner,” fortæller han og påpeger, at der er stor forskel på sortimenterne i de to butikker:

”Hvor Carl Ras særligt henvender sig til tømrere og snedkere, så vil vi være entreprenør- og anlægsbranchens foretrukne specialistbutik. Med to store og forskelligartede sortimenter kan vi derfor sammen rådgive og servicere endnu bredere med at dække kundernes fulde behov. Jo mere vi kan hjælpe kunderne, jo mere værdifuld tid, sparer de.”

No Image

Lokale kendinge med 100 års samlet erfaring

Personalet kommer til at bestå af rutinerede og stærke lokale kræfter, der tilsammen kan trække på 100 års erfaring med salg og rådgivning i bygge- og anlægsbranchen i Aarhus.

Carsten Ramsdahl starter som butikschef i den nye 3 Aktive butik efter 42 år hos STARK i Aarhus. Sammen med butikssælger Allan Bach, der tidligere har været kørende konsulent hos Carl Ras, skal han drive og udvikle den nye 3 Aktive butik i Aarhus.

John Hansen, der gennem 2,5 år har været kørende konsulent i Aarhus for 3 Aktive, har tidligere konsulenterfaring fra konkurrenter i Aarhus. Han kommer fremover også til at give en hånd med i den nye håndværkerbutik i afhentningen og leveringen af varer til kunder. 

”De har alle tre en høj faglighed med et solidt kendskab til produkterne og ved, hvordan de skal bruges i praksis. Det gælder alt fra det gængse udstyr til specialprodukter. Den viden og mange års erfaringer, teamet kan trække på, finder man sjældent det samme sted. Kunderne bliver derfor sikret en god kundeoplevelse og en suveræn service,” fortæller Casper Thygesen om 3 Aktives nye team i Aarhus.

Carsten Ramsdahl har set frem til at starte som butikschef i 3 Aktive, som han i forvejen kender særdeles godt gennem sin lange arbejdskarriere i bygge- og anlægsbranchen:

”3 Aktive er kendte for altid at have varerne på hylden. Nogle af produkterne er gamle kendinge for mig, mens nogle af leverandørerne er helt nye. Samtidig har de et godt sammenhold og teamwork, der ønsker at lykkes i fællesskab,” fortæller han og tilføjer, at han i forvejen kender Allan Bach og John Hansen fra lokalområdet, hvor de alle er bosat, og tidligere har krydset veje sammen gennem arbejdslivet:

”Det betyder meget, at vi kender hinanden så godt, og vi hygger os allerede meget med at bygge butikken op sammen. Jeg ser frem til, at vi sammen skal betjene både nye og gamle kunder i Aarhus og omegn.”

Stor åbningsfest med gode tilbud

3 Aktive holder stor åbningsfest den 7. april fra kl. 6.30-16 på Søren Frichs Vej 49, Åbyhøj i Aarhus, hvor alle er velkomne.

”Der vil være mulighed for at hilse på personalet og møde ca. 10 af vores leverandører på dagen, ligesom vi har gode tilbud på mange af vores produkter, hvor kunder kan gøre en god handel,” siger Casper Thygesen og tilføjer, at tilbuddene gælder til og med den 8. april, hvor man fra kl. 7 om formiddagen har mulighed for at gøre et godt kup.

”Vi har store forventninger til åbningsfesten og håber på at se en masse af vores nuværende kunder samt nogle af teamets tidligere kunder. Det bliver forhåbentlig også starten på en ny samhandel med mange nye kunder.”

No Image

Godt håndværk starter med det rigtige værktøj

Hos Carl Ras finder du branchens største udvalg af kvalitetsværktøj – og altid mere end 9998 beslag på lager. Vi gør dine opgaver til vores, så du kan være sikker på at komme godt fra start. Og hele vejen i mål.

Hurtigt og effektivt.