Bright water desinfektionsmiddel er midlertidig taget ud af sortimentet hos Carl Ras.

Vi er bekendt med, at TV2 i deres nyheder har skabt fokus på hånddesinfektions-produkter, som ikke har de fornødne godkendelser fra Miljøstyrelsen.

Carl Ras forhandler Bright water, som er et af de produkter, som Miljøstyrelsen har udstedt et påbud omkring i den forløbne uge, da det viser sig, at produktet ikke har den godkendelse, som er nødvendig for at kunne sælges som hånddesinfektion.

Produktet er desinficerende, men påbuddet omhandler udelukkende anvendelse til hånddesinfektion, hvor der er særlige krav til virkning inden for 15 sekunder. Denne egenskab meddeler Miljøstyrelsen mangler.

Vi har som reaktion på denne udmelding taget produktet midlertidig ud af sortimentet onsdag den 8. april, hvor vi blev gjort opmærksomme på den manglende godkendelse.  

Vi er i daglig dialog med producenten, for at blive afklaret omkring godkendelsen, der gør at produktet igen kan sælges som hånddesinfektion.

Vi arbejder på en løsning til de kunder, som har købt produktet med henblik på hånddesinfektion, og vi anbefaler derfor vores kunder midlertidigt at anvende andre godkendte løsninger til det formål.

Carl Ras vender tilbage til berørte kunder med en løsning hurtigst muligt.