Nemt og sikkert at handle

I disse coronatider skal vi passe på hinanden og samtidig sørge for, at Danmark ikke går i stå. Vores butikker er åbne, og du kan handle med os, som du plejer, men husk, at du også kan bestille varer uden at skulle forlade skurvognen eller kontoret.

I vores butikker har vi iværksat forholdsregler for at begrænse smittefaren. Der er bl.a. opsat afmærkning ved vores diske, som ikke må overskrides, og hånddesinfektion til fri afbenyttelse.

I stedet for at komme i butikken kan du kan også vælge at:

Gøre dine indkøb online:

Her på carl-ras.dk kan du nemt betjene dig selv, finde og bestille dine varer – og bestiller du inden kl. 16.00, leverer vi næste dag på adressen. Har du brug for hjælp til at komme i gang med online bestilling, så ring til vores online support på 44 22 56 99.

Hvis ikke du ønsker levering, har du mulighed for at bestille en Selvhenter. Så vælger du selv hvilken af vores 18 butikker, du ønsker at afhente varen i.
Har du rigtig travlt, kan du fra vores afdeling i Herlev, Østerbro og Ishøj bestille en afhentning i Selvhenter-boks, så ligger varen klar i en boks uden for butikken. Alt, du skal bruge, er den modtagne SMS med koden, der åbner boksen.

Bestille over telefonen

Vores mange faglærte isenkræmmere sidder klar ved telefonen og hjælper dig med bestilling og levering til døren. Ring til os på 44 85 55 11. Bestiller du inden 16.00, leveres varen dagen efter, eller du kan vælge at afhente selv, som beskrevet ovenfor.

No Image