Projektchef med bred karriereprofil fejrer 25 år i Carl Ras

Lars Jensen kan i denne måned fejre 25-års jubilæum i Carl Ras. Mulighederne for karriereudvikling har haft stor betydning for Lars Jensen, der med engagement, flid og hårdt arbejde har nået sit mål om at blive projektchef og direktionsassistent i afdelingen for forretningsudvikling i Herlev.

Elev, butiksassistent, logistikassistent, indkøber, butikschef, lagerchef, projektleder, direktionsassistent og projektchef. Listen over forskellige stillinger og afdelinger er lang for 42-årige Lars Jensen i de 25 år, han nu har arbejdet i Carl Ras.

”Jeg har altid følt, at jeg har haft mulighed for at gøre en forskel for Carl Ras i alle de jobfunktioner, jeg har haft. Samtidig har ledelsen været lyttende over for mine ønsker til nye udfordringer, så jeg hele tiden har haft mulighed for at udbygge min karriere,” fortæller han.

Fik nye kompetencer til arbejdet med forretningsudvikling

Lars Jensen startede sin lange karriere i Carl Ras, da han som 17-årig kom i lære som elev i engroscenteret på Østerbro.

Efterfølgende arbejdede han i flere forskellige engroscentre og afdelinger, som med årene både har givet ham erfaring inden for butikssalg, logistik, indkøb, butiksledelse, projektledelse og forretningsudvikling.  

”Jeg har jongleret med mange forskellige bolde i organisationen i alle de år, jeg har arbejdet i Carl Ras. I de første år var jeg hovedsageligt en del af driften i butikkerne eller indkøbsafdelingen. Senere var jeg med til at åbne flere af vores engroscentre, som jeg har ageret butikschef for, men har som lagerchef også været med til at starte vores WMS system op på lageret,” fortæller han.

De seneste tre år har Lars Jensen arbejdet som projektchef og direktionsassistent i afdelingen for forretningsudvikling på Carl Ras’ hovedkontor i Herlev, hvor han varetager internt projektarbejde og assisterer direktionen med strategiarbejde og implementering af nye tiltag i organisationen.

”Jeg brænder for at arbejde med forretningsudvikling og har hele tiden haft et mål om at sidde i den stilling, jeg har i dag. Men vejen dertil har ikke været lige,” fortæller han og tilføjer, at han sideløbende med jobfunktionerne i Carl Ras har taget en merkonomuddannelse i indkøb, en coaching uddannelse og en HD i procesledelse og økonomistyring for at styrke sine kompetencer inden for forretningsudvikling.

”De videregående uddannelser og forskelligartede opgaver, jeg har haft i stillingerne igennem årene, har givet mig solid viden og forståelse for forretningsområderne i Carl Ras. Det har i den grad været med til at styrke mine kompetencer og ruste mig til at være, hvor jeg er i dag.”

Stærk virksomhedskultur med plads til alle

Den gode virksomhedskultur med stærke værdier har for Lars Jensen også haft stor betydning for, at han er blevet hængende i Carl Ras i så mange år:

”Det er en fantastisk arbejdsplads med dygtige ledere og gode kollegaer. Vi har en flad organisation med en åben dialog på tværs af alle afdelinger. Alle har det godt med hinanden, og der er plads til forskelligheder,” fortæller Lars Jensen og fortsætter:

”Jeg har under alle jobfunktioner altid følt, at jeg har haft frihed under ansvar til at løse mine opgaver. Det har motiveret mig til at tager ansvar for at opnå de bedste resultater for Carl Ras.”

No Image

Engrosvirksomhed i udvikling

Med sin lange karriere har Lars Jensen været en del af to generationer og set Carl Ras vokse markant. Da han startede som elev i 1996, bestod Carl Ras af ca. 45 medarbejdere fordelt på blot to engroscentre. I dag rummer Carl Ras mere end 350 medarbejdere og står snart klar til at åbne sit 19. engroscenter i Holbæk.

”Vi er ikke lige så tæt på hinanden som tidligere, men har alligevel formået at bevare et familiært sammenhold og en virksomhedskultur med stærke værdier. Den store forskel er, at vi i dag arbejder mere professionelt og har fået et skarpere fokus på performance og resultater i måden vi driver ledelse og forretning på,” fortæller han og fortsætter:

”Det har været en spændende rejse at være med på i Carl Ras. Jeg er stolt af, at jeg med årene har været med til at styrke forretningen i Carl Ras og dermed påvirke vores position som specialisten i markedet. Jeg glæder mig til at se, hvad de næste mange år i Carl Ras bringer.”

Med sit 25-års jubilæum kan Lars Jensen tilslutte sig Carl Ras’ ’hall-of-fame’ billede, der hænger i receptionen på hovedkontoret i Herlev. På billedet ses de 25 medarbejdere, der har været en del af virksomheden i 25 år eller mere.  

No Image

Vil du være en del af en virksomhed, hvor arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj?