Milwaukee er rykket ind

Snart kan du få fingrene i elværktøj fra amerikanske Milwaukee i alle Carl Ras-butikker. Vi har allerede skudt salget i gang online og i udvalgte butikker.

Der er fart på i alle vores -butikker i øjeblikket, hvor Milwaukee er ved at flytte ind med sit røde heavy duty-elværktøj.

Milwaukee har de seneste 10 år etableret sig som et af de største elværktøjsbrands i Danmark – især i el- og vvs-branchen. Nu er tiden kommet til et nyt samarbejde med Carl Ras, som giver en unik adgang til tømrer- og entreprenørbranchen.

”Vi har glædet os til at introducere Milwaukee for vores kunder. De er gode til at udvikle kvalitetsprodukter, der gør livet nemmere for den professionelle håndværker. Med Milwaukee på hylderne styrker vi vores position som specialisten inden for værktøj og beslag,” forklarer marketingchef hos Carl Ras, Steen Demskov.

Danmarks største udvalg af elværktøj 

Efter planen kan du købe de velkendte røde maskiner i alle Carl Ras’ 18 butikker inden udgangen af marts, men allerede fra denne uge er produkterne klar til salg online og i otte udvalgte butikker.

”Det er en stor grossist, vi nu får med i vores forhandlernetværk, men der er styr på logistikken, og viljen til samarbejde er stor i de enkelte Carl Ras-afdelinger – så vi skal nok nå det hele,” siger Casper Wiell Bisgaard, Junior Key Account Manager hos Milwaukee.

No Image

Røde events med skarpe tilbud

Det nye samarbejde bliver for alvor skudt i gang i uge 18, hvor du kan møde Milwaukee i alle butikker og glæde dig til superstærke introtilbud, gratis frokost, konkurrencer og mulighed for at teste de mange nye maskiner med dine egne hænder.

Det hele kulminerer, når butikkerne i Aarhus og Herlev får besøg af The Big Red Truck henholdsvis den 14. og 20. maj. Den enorme truck er fyldt med elværktøj og inviterer alle indenfor til et spændende event i ægte amerikansk stil med god mad, konkurrencer og selvfølgelig masser af spændende elværktøj.

Branchens bredeste og dybeste sortiment af elværktøj

”Vi har nu det bredeste og dybeste sortiment af elværktøj i branchen, og du vil altid møde faguddannet personale, der tager elværktøj seriøst – og ved, hvad de taler om. Indtil videre har vi 128 Milwaukee-produkter som lagervarer, men vi kan som altid skaffe produkter fra hele Milwaukees sortiment, hvis vores kunder efterspørger det,” understreger Steen Demskov.

No Image

Milwaukee er stærkt heavy duty elværktøj!