Velkommen til det nye carl-ras.dk

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder endnu bedre muligheder for at arbejde mere effektivt ved at handle online.

På carl-ras.dk kan vores kunder stadig gøre alt det, de plejer: Handle nemt og hurtigt! Men vi har optimeret, bygget nye funktioner og fintunet, så du kan komme videre med arbejdet og bruge din tid på det, du tjener penge på. 

Bedre søgemuligheder og navigation, så det er nemt at finde det rigtige

Vi har bl.a. optimeret sidens brugervenlighed på mange områder. Fx er søgemaskinen blevet tunet, så den giver dig bedre resultater og gør det nemmere at søge. Du kan også navigere rundt mellem produkterne efter behov.

Overblik over bl.a. fakturaer, saldo og indkøb til byggepladser

Du får nemt overblik over bestillinger, saldo og fakturaer. Og kan oprette byggepladser, så du kan handle til flere pladser samtidig, mens dine indkøb bliver tilknyttet til hver enkelt byggeplads. Du har også adgang til alle produkternes sikkerhedsdatablade, så du altid har dem lige ved hånden. Læs mere om alle mulighederne i Mit Carl Ras her.

Nye leveringsmuligheder

Vores leveringsmuligheder er også blevet optimeret - se dem her

Du vælger selv, hvordan du vil handle

Uanset om du handler på din computer, mobil eller tablet, så har du adgang til alle funktionerne. Du kan også lave lynhurtigt tjek-ud, når du har konto hos os. Opret dig som kontokunde her.  

Vi håber, at du bliver glad for vores nye hjemmeside - vi arbejder konstant på at udbygge den og vores andre services, så du kan arbejde hurtigt og effektivt.