0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Vores organisation og historien om Carl Ras A/S

Fokus på fremtiden - med rødder i fortiden

Fokus på fremtiden - med rødder i fortiden

2019 - Carl Ras er i topform og har stadig "Kunden i centrum"

I dag har Carl Ras 17 engroscentre, en e-shop, apps til smartphone og iPad og mere end 350 engagerede medarbejdere. Vores nyeste engroscenter ligger i Slagelse, hvor vi i februar 2019 åbnede dørene til en ny flot butik.

Hos Carl Ras er vi stolte af, at sortimentet rummer mere end 40.000 varenumre, som konstant udskiftes og vokser, sammen med vores kunders behov.

Vi fortsætter med den altid høje ekspertise og serviceniveau. Da vi nu er flere engroscentre, er det blevet nemmere for dig at handle med os – vi vil være tættere på dig, der hvor du er - for vi har stadig kunden i centrum. 

2008 – 3. generation kommer til roret

Cai Rasmussen trækker sig tilbage og hans søn, Gorm, bliver administrerende direktør. På Cais visitkort står der, den dag i dag, stadig isenkræmmer.

2007 – Carl Rasmussen Værktøj & Beslag A/S har vokseværk og bliver til Carl Ras A/S

Året hvor Carl Rasmussen Værktøj & Beslag gennemførte to store tiltag – et navneskifte, hvor virksomheden officielt kom til at hedde Carl Ras, som har været kælenavnet i mange år blandt vores kunder. 

Samtidig blev antallet af engroscentre fordoblet og omfattede nu også fire engroscentre i Jylland og på Fyn, i Aarhus, Aalborg, Holstebro og Odense. Baggrunden for udvidelsen var bl.a. at sikre en høj kendskabsgrad i markedet samt virksomhedens position som markedsspecialist indenfor værktøj og beslag.

Afdelingen i Holstebro hedder i dag Carl Ras Engros Beslag - en uovertruffen specialist i beslag, hvor en stor del af salget går til vinduesindustrien. Dette er årsagen til, at afdelingen i Holstebro er den eneste afdeling i Carl Ras med efternavnet Engros Beslag.

1989 – Virksomheden bliver i familien

Cai Rasmussen overtager tøjlerne efter sin fars død og kører virksomheden med 31 medarbejdere og to engroscentre videre.

Carl Ras' sortiment har udviklet sig siden dengang tilbage i 1932

1932 – Carl Rasmussen Værktøj & Beslag grundlægges i København 

Carl Rasmussen åbnede det første engroscenter i et mindre butikslokale på Nørrebrogade i København, en verden af værktøj og beslag under mottoet ”Kunden i centrum”. En butiksåbning i krisetid, men med et kæmpe sortiment på få kvadratmetre – og isenkræmmeren Carl Rasmussen styrede med kontant hånd og en klar fornemmelse af markedet.

Hans kreativitet og forretningssans kom fx til udtryk under krigen, hvor der var stor mangel på søm. Carl Rasmussen tog ud på bygge- og lossepladser og trak søm ud af gamle planker og pæle. Dem fik han så rettet ud Københavns fængsler. Kunderne gik ikke forgæves i hans butik.
 

Vil du vide mere, om Carl Ras’ første 75 år, så hent vores jubilæumsskrift

Du kan læse mere om nutidens Carl Ras i vores profilbrochure

 

Fokus på fremtiden - med rødder i fortiden

 

Organisation

Carl Ras A/S er organiseret med hovedkontor i Herlev og 14 engroscentre fordelt rundt i hele landet.

Bestyrelsesformand Steen Brødbæk  
Bestyrelsesmedlem Steffen Baungaard  
Bestyrelsesmedlem Cai Rasmussen  
Bestyrelsesmedlem Bolette Rasmussen  
Adm. direktør Gorm Rasmussen  
Direktør Jan Holte Teller                                                                                

Organisationsdiagram for Carl Ras 2013

Til top