0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Fugepistolen der ikke fylder

Kender du irritationen over, at fugepistolen fylder for meget, så det ikke er til at komme til med den? Og den fylder alt for meget i værktøjskassen, fordi fremførerstangen stikker langt bagud – og er umulig at have i lårlommen på arbejdsbukserne? Der findes faktisk en lækker manuel fugepistol, der løser de problemer.

Præcist og flot resultat

Det kan nogle gange være svært, med en almindelig fugepistol, at fuge i fx hjørner eller andre steder med trang plads, fordi fremførerstangen er i vejen. Det patenterede indvendige fremførerstangsystem i denne pistol, hvor fremførerfunktionen er indbygget i fugepistolens håndtag, gør arbejdet i disse situationer langt lettere.

'Fremførerfunktionen i håndtaget gør, at den er meget kompakt', siger Steffen Sorth, kategoriansvarlig i Carl Ras’ produktafdeling, 'og selv komplicerede fugeopgaver kan med denne pistol udføres bedre og mere præcist og derfor med et flottere resultat. På trods af den lidt nedsatte trykkraft, som pistolen har i forhold til den gamle kending med en bagudført stempelstang, er denne type et fantastisk værktøj, når pladsen er trang, og det gode og pæne resultat er vigtigt.'

Pladsbesparende

Denne fugepistol er næsten 70 % kortere end andre almindelige, manuelle fugepistoler på markedet, hvor fremførerstangen stikker bagud. 'Den er derfor særdeles pladsbesparende og let at have med på farten, den optager ikke plads som andre fugepistoler gør, og det er en ting enhver håndværker kan sætte pris på', udtaler Steffen Sorth, der ved, hvor meget grej håndværkere slæber rundt på hver dag.

 

Kom ind i butikken eller køb fugepistolen her.

Til top