0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Skarpt og præcist på alle leder og kanter

Festool siger selv, at det er den bedste dyksav, de nogensinde har bygget. Men hvad siger en værktøjskender, som har prøvet de fleste dyksave i branchen? Kenneth Tapdrup Nielsen, kategoriansvarlig i Carl Ras’ produktafdeling har interesseret sig for Festool i 12 år og har arbejdet i værktøjsbranchen i 21 år - og han har en klar holdning til Festools dyksav TS 55 R.

”Den er helt klart lækker, og så har den så mange features, som får det hele til at gå op i en højere enhed, og gør det til dyksaven for feinschmeckere. Jeg kan nævne mange features, som jeg er glad for, men hvis jeg skal fremhæve nogle, så bliver det den meget præcise dybdeindstilling, vinkelindstilling med underskæringsfunktion, FASTFIX og Festools SERVICE all-inclusive.”

Dybdeindstilling
Dybden kan nemt indstilles på millimeter i forhold til, om du bruger føringsskinne eller ej, men der er også en yderligere stilleskrue, som på en dykfræser, der kan indstilles i tiendedele af en millimeter, så det bliver 100 % præcist. Fx ved opskæring af gulve, så kan den indstilles, så du ikke skærer igennem og ned i betonen underneden.

Vinkelindstilling med underskæringsfunktion
Geringsvinkel på denne dyksav spænder fra -1° til +47° med faste stop på hhv. 0° og 45°. Når man på savens geringsvinkel bevæger sig udenfor de faste stop, er der mulighed for at lave underskæring til fx lystætte samlinger. Hvis du bruger føringsskinne og overfladebeskytter, kan du opnå et næsten flossefrit snit.

FASTFIX – nemt klingeskift
Når du folder FASTFIXen ned, låser klingen i forhold til sålen og en spindellås, som låser klingen i en position, hvor det er nemt at løsne den med en unbrakonøgle. Så der er ikke noget med, at du skal stå og holde flere steder på saven ved klingeskift – det klarer den selv.

SERVICE all-inclusive
Ingen udgifter til reparationer i tre år, tyveriforsikring – også på byggepladsen, 14 dages gratis prøvetid og minimum ti års reservedelstilgængelighed. Festools servicepakke gør det nemt og trygt at købe en maskine, som ikke er den billigste på markedet.

Du kan se dyksaven i aktion nedenfor. Kom ind i dit lokale Carl Ras engroscenter, hvis du vil høre mere, eller find den i vores e-shop.

Til top