0
Mit Carl Ras

Login til Mit Carl Ras

Log ind til dine fordele

  • Dine nettopriser
  • Dine genkøbslister
  • Dit fakturaarkiv
  • Din daglige saldoopgørelse

Tænger der skubber de andre ud af værktøjskassen

Tænger er ikke de mest spektakulære værktøjer, men der findes nogen, som er mere cool end andre – så du ikke behøver at have så mange dem i værktøjskassen.

Knipex har tre nytænkte tænger, som vores sortimentsansvarlige, Jens Peter Jørgensen, har nomineret som cool tools:

Multi-møtriktangen – den griber super godt og hårdt, fordi kæberne på den har en speciel udformning. Den er helt perfekt til rustne og runde møtrikker, sidste skridt inden møtriksprængeren.”

Parallel-tangen afløser skifte- og ringgaffelnøgler. Den skal ikke flyttes af og på mellem hvert drej, fordi kæberne kan åbne sig, men samtidig holder den rigtige indstilling, ved at man klemmer sammen. Der er mindre chance for at ødelægge møtrikken, fordi man kan lægge større tryk på den, og man indstiller den hurtigt og præcist på millimeteren, så der ikke er nogen frigang på emnet. Og man skal ikke bruge tid på at finde den rigtige størrelse ringgaffelnøgle.”

”På vandpumpetangen, Smartgrip'en, skal man ikke finde en indstilling – den justerer selv størrelsen lynhurtigt, og så låser den nærmest om emnet med de specialhærdede tænder, så den ikke skrider på røret.
 

Se præsentationsvideo af mulitmøtriktangen (link til youtube - på engelsk)

 

Se præsentationsvideo af parallel-tangen (link til youtube - på engelsk)

Til top