Slut med selvsving og tomgang

Festools forvoksede powerbank, SYS PowerStation, er på banen. Med den behøver du ikke være i nærheden af af stikdåser, generator eller byggepladstavle.

Stærk ydelse uden effekttab

Festool SYS PowerStation har en konstant effekt på 3.680 W og kortvarigt op til 11.000 W - og dermed strøm nok til både støvsugere og store save uden effekttab. Kapaciteten på 1.500 Wh er nok til en hel arbejdsdag til de fleste anvendelser, så du behøver ikke planlægge efter at være i nærheden af et 230 V-stik. Og så er den oplagt til indendørs brug, da den er stille og lugtfri.

Kompakt og transportabel

Festool SYS PowerStation vejer kun 16 kg i det praktiske Systainer-format - dermed er den kompatibel med hele Festools Systainer-system

Hurtig køreklar igen

Det tager kun ca. 3,5 time at genoplade PowerStationen og med Smart Charging bliver opladningen tilpasset batteriets temperatur. Det gør, at den altid lades med den optimale effekt for at få kort opladningstid som muligt og samtidig skånes battericellerne.

Kører du med støvsuger?

Med Powerstation kan du gøre enhver støvsuger til en akku støvsuger og dertil kan den forsyne endnu et værktøj, hvis der er modulstikdåse på støvsugeren. Så kan du arbejde med udsugning overalt