Værktøjsvognen med alt, du har brug for

Bahcos værktøjsvogn kan fyldes det håndværktøj, som du har brug for i din dagligdag.

Så har du det lige ved hånden, når du skal bruge det. En værktøjsvogn kaldes også en værkstedvogn, både fordi den er drøn praktisk at have på værkstedet, men den er næsten også et helt værksted i sig selv. 

Tag eksempelvis denne vogn med 6 skuffer og 251 dele. Den indeholder topnøglesæt, tangsæt, ring-gaffelnøgler, ring-skraldenøgler, skruetrækkersæt, slagskruetrækkersæt, bitssæt, filesæt, Unbrako®-nøglesæt. Alt sammen i Bahcos stærke kvalitet! 

Til Bahcos værktøjsvogne findes der masser af tilbehør, som fx denne spraydåseholder, men også mange forskellige indretningsmuligheder til skufferne, eksempelvis med skruetrækkersæt eller låseringstangsæt. Hvis du ikke finder præcis det tilbehør her på siden, kan du bare kontakte os, så skaffer vi det. Du kan læse mere om Bahcos opbevaringsmuligheder her.

No Image

Følgende varianter af Bahco værktøjsvogne finder du i vores sortiment:

E72-serien

Værktøjsvogn E72 sort, med 6 skuffer

Værktøjsvogn E72 sort, med 5 skuffer

Værktøjsvogn E72 sort m/7 skuffer

Værktøjsvogn E72 sort m/8 skuffer

 

Classic C75-serien

Værktøjsvogn Classic C75

 

Det får du med en Bahco værktøjsvogn:

  • Superstærk vogn! Rammen er forstærket med dobbeltvæg og malet med en ridsefri pulverbelægning. Hjørnebeslagene er støddæmpende, lavet af fiberforstærket plast, der kan holde til slag. Et afrundet
    design uden skarpe kanter giver mindres risiko for skader på brugeren og omgivelserne. Kort sagt holder vognen til de mest krævende miljøer. 
  • En vogn, som du kan skifte toppen på, hvis dit behov ændrer sig. Toppene er modulinddelte og designet til varierende
    arbejdsforhold. De fås i rustfast stål, MDF eller kastanjetræ.
  • Mulighed for tilpasning, både udenpå og indeni. Der kan hænges forskelligt tilbehør udvendigt, mens skumholdere til værktøjet i skufferne også findes i et kæmpe udvalg.