Stærk motor og lavt vibrationsniveau

Cuttere fra Fein er klassikere, og med god grund. Stærke maskiner med masser af tilbehør, nogle af dem er også lidt mere cool end andre.

Som Fein SuperCut AFSC18QSL 18 V, den har:

  • Et meget lavt vibrationsniveau, som gør den lækker at arbejde med og mindsker risikoen for hvide fingre.
  • Den største motorkraft på markedet for en 18 V cutter, hvilket gør, at du får en stærk maskine, som kan bruge kraftige klinger og fx skære dybt i hårde materialer, men også køre med specialklinger såsom diamantklinger.
  • Kører på Star lockMax, så alle Bosch’ og Feins klinger med Starlock passer til samt alt andet Starlock-tilbehør.

Sagt med flere ord:

FEINs anti-vibrationssystem resulterer i op til 70 % mindre vibrationer, hvilket skyldes det ophæng, som maskinen er bygget omkring, så det yderste motorhus er fuldstændig afkoblet.

Perfekt greb om tilbehør

Cutteren er også bygget med Starlock værktøjsholderstandard – det giver perfekt greb om tilbehøret takket være 3D-formgivning, og ikke mindst 100 % tabsfri kraftoverførsel, det giver en stærk og hurtigt arbejdende maskine.

Skift værktøj på 3 sekunder

Cutteren har QuickIN værktøjsskift, som er FEINs patenterede hurtigspændesystem, som der ikke skal bruges værktøj til – det er sikkert, komfortabelt og hurtigt, for du kan skifte værktøjs på under 3 sekunder.

Stærk og holdbar motor

Motoren er bygget til at klare høj belastning og have maksimal levetid, for den er kulfri, med gearkasse i metal, komplet indkapslet og støvbeskyttet med 30 % højere virkningsgrad, mens kvalitetselektronik sikrer konstante omdrejningstal selv ved belastning.

Nem kontrol over hastighed og opladning

Hastigheden reguleres trinløst, og du kan aflæse på batteriet, hvor meget power, der er tilbage inden næste opladning. Batteriet og maskinen bliver beskyttet mod overbelastning, overophedning og dybdeafladning af FEIN SafetyCell Technology.

Køb Feins AFSC18QSL 18 V Edition 2020 - med det perfekte tilbehørssæt til snedkerarbejdet

Se hele vores udvalg af Fein multicuttere her

No Image

Tag et kig på

FEIN Supercut AFSC18QSL