Nem slibning af enhver kant

Festools kantsliber gør slibearbejdet lettere, hurtigere og giver bedre resultater. Den erstatter slibeklods, rystepudser og hvad du ellers bruger til dine kanter – og du er helt sikker på et rigtig godt resultat.

Det er en maskine, som ikke vipper, giver en skarp kant og ikke sliber igennem en fineret plade. Den kan ikke slibe dybere, end landet giver lov til efter dine indstillinger. Indstillingerne er nemme at sætte – du vælger blot Hard eller Soft.

Utrolig nem at håndtere

Maskinen er nem at arbejde med den, fordi landet på den vandrette side giver god føring i forhold til at slibe kanter med en løs maskine. Det giver dig mere kontrol i kraft af, at du har hele fæstet, som du kan læne din vægt på. Dermed bruger du færre kræfter, fordi du ikke skal holde maskinen imens – man kan sige, at maskinen har fået krykker.

90 graders kant

Kantsliberen klarer alle kanter, både lige og krumme, rå og lakerede, retvinklede og skrå. Både smalle og brede, lige fra 5 - 60 mm. Den afrunder ikke kanterne, de står skarpt. Maskinen kan indstilles i grader til at slibe skrå flader (43-92°). Det kræver ikke værktøj at ændre indstillingerne, så slut med at lede efter den rette nøgle – det samme gælder ved skift af slibepapir. Nemt og hurtigt!

Virkelig mobil

Maskinen kører på batteri, og der medfølger støvpose, så du kan følge emnets kanter uden at trække ledninger med, uanset om emnet er stort eller småt kan du komme rundt. I stedet for fx at flytte en plade rundt på en langbåndpudser, så er det bare at arbejde sig rundt om emnet. Kantsliberen kan også sluttes til støvsuger.

 

Fåes både med og uden ledning

 

Festool kantsliber ES-ETSC 125 3,1 I-Plus

Festool kantsliber ES-ETS 125 REQ-Plus

No Image

Derfor er sliberen cool

  • Slibetilstanden kan indstilles efter emnet
  • Den klarer enhver kant, uanset om træet er fræset eller savet, rå eller lakeret
  • Utrolig mobil – selv store emner kan slibes uden problemer
  • Sliber i nøjagtige vinkler uden at vippe
  • Summa summarum: Hurtigere, nemt, og du er sikker på et godt resultat!