Boremaskiner

Her finder du boremaskiner i mange varianter fra flere forskellige mærker.

105Varer

Forrige

Side 1 af 4

Næste

Sorter efter

Boremaskiner med masser af kraft

En boremaskine hører til i enhver værktøjskasse, og hos Carl Ras har vi et stort udvalg, der ikke bare kan bore med den nødvendige kraft og virke i den nødvendige tid, men også har en størrelse, hvor du kan håndtere den. Og det er netop de tre ting, der er afgørende, når du skal finde en boremaskine, du bliver glad for at bruge.

5 ting, du bør kigge efter
Her får du vores 5 råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du investerer i en boremaskine.

  1. Anvendelighed: Hvis du ikke er vant til at bruge en boremaskine særlig ofte, skal du være på udkig efter en maskine, der har høj brugervenlighed og passer til dine behov.
  2. Pris: Pris og kvalitet hænger ofte sammen, når det kommer til boremaskiner. Du kan gøre klogt i at gøre op med dig selv på forhånd, hvor mange penge du er villig til at kaste efter en ny boremaskine
  3. Batterilevetid: Et godt batteri er en af de ting, du bør gå efter, når du køber en boremaskine. Faktisk bør der være to gode batterier, for så undgår du at skulle holde pause, når du er godt i gang med at bore eller skrue.
  4. Sikkerhed: En boremaskine kan virke uskyldig, men det er vigtigt, at du anvender den med respekt for de kræfter, den har. Køb derfor altid en boremaskine med sikring, hvilket betyder, at det kræver, du har fingeren på skaftet for, at den fungerer – så vil boremaskinen ikke kunne løbe løbsk for dig.
  5. Indbygget intelligens: Uanset om du vælger en almindelig boremaskine eller en slagboremaskine, kan du finde modeller med indbygget intelligens, fx den såkaldte Tool Connect-teknologi fra DEWALT. Via deres Tool Connect-app får du mulighed for lagringsstyring, så du kan se, hvor værktøjet er og se den nyeste placering. Du kan også aktivere og deaktivere værktøjet via appen eller automatisk deaktivere, når det ikke er inden for rækkevidde.

Lad os hjælpe dig
Hos Carl Ras forhandler vi boremaskiner fra DEWALT, Makita, Milwaukee, Festool og Bosch. Kig nærmere på vores modeller her på siden eller kontakt os, hvis du har brug for personlig hjælp og vejledning.