Vinkelboremaskiner

Vinkelboremaskiner gør det nemt at komme til steder, hvor en alm. boremaskine må give fortabt. Hos Carl Ras finder du vinkelboremaskiner og tilbehør til mange forskellige formål. Se hele udvalget her.

8Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Vinkelboremaskinen – effektiv på trang plads

Boremaskinen er en genial opfindelse, men når pladsen er trang, kan det være svært, ja nærmest umuligt at komme ordentligt til. Her er vinkelskruemaskinen en super løsning. Med boremaskinens vinkelfunktioner får du mulighed for at komme til, hvor almindelige bore- og skruemaskiner er for store. Nogle vinkelboremaskiner indeholder endda et ekstra greb, der giver dig fuld kontrol over arbejdet på den trange plads. Vælger du tilmed en akku model, er du ikke afhængig af, om der er en stikkontakt i nærheden. Du trykker blot på startknappen, og du er i gang! Ikke så mærkeligt, at vinkelboremaskinen er utrolig effektiv.

Find din vinkelboremaskine hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af vinkelboremaskiner fra de mest anerkendte brands fx Bosch, Makita og DEWALT. Vores alsidige udvalg gør, at du uden tvivl kan finde den helt rigtige vinkelboremaskine hos os – og hvis du ikke gør, står vi altid klar til at hjælpe dig med at få opfyldt behovet på anden vis.

Gå på opdagelse her på siden og find den vinkelboremaskine, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.