Stiksave

I denne sektion finder du stiksave i mange forskellige varianter.

13Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Bosch - Stiksav GST 90 E

Bosch

39009299

Stiksav GST 90 E

Kraftig 650-W-motor sikrer høj arbejdshastighed. Stavgreb muliggør stabilt dagligt arbejde, selv nå...
  • Vægt kg2.3
Pris Ekskl. moms
844,00 DKK /Styk
33 stk på lager online

Stiksave til det hele

En robust og effektiv stivsav er genial til flere ting, end man lige går og tror. Særligt når det gælder præcisionsarbejde er den uovertruffen. Den er desuden ekstremt alsidig, relativt billig, og så er den i modsætning til de fleste andre el-save så lille, at man nemt kan finde plads til den på værkstedet. Alsidigheden kommer blandt andet til udtryk igennem det enorme udvalg af klinger. Uanset om du skal save i træ, plexiglas, aluminium eller stål, så findes der en klinge til opgaven.

Batteri eller ledning?

Som med alle andre el-værktøjer skal du gøre op med dig selv, om din stiksav skal være el- eller batteridrevet. Stiksave med ledning er stadig det, de fleste vælger til værkstedet, da de er billige og kraftfulde. Du slipper også for at bekymre dig om batterier, og af den grund er en stiksav med ledning et godt valg, når du arbejder på større projekter. Er du meget på farten og har behov for at komme i gang med arbejdet hurtigt, er en stiksav med batteri et godt og praktisk valg. De nye stærke modeller med 18 volt batterier er perfekte, uanset hvilken opgave du står overfor.

 

Vælg din stiksav med omhu

Carl Ras forhandler en række gode stiksave, og der er med garanti én af dem, der passer til dig og dine behov. Men inden du beslutter dig, anbefaler vi, at du giver god tid til at sætte dig ind i, hvad du reelt set har behov for, så du ikke ender med en stiksav, der ikke kan løse dine opgaver. Tænk dine behov igennem og overvej, hvad du skal bruge din stiksav til. Når du ved det, kan du foretage et velovervejet og gennemtænkt valg. På denne måde er du nemlig sikret, at du ender med at købe en stiksav, der lever op til dine krav og kan bruges til den eller de opgaver, som du skal bruge den til.