Vakuumspændesæt

Er du på jagt efter vakuumspændesæt, er du kommet til det rette sted! Vores vakuumspændesæt-kategori rummer det meste du kunne have brug for, og hvis vi ikke har det, du er på udkig efter, kan vi skaffe det til dig.

5Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Vakuumpumpe

Vakuum frembringes ved hjælp af vakuumpumper, som findes i mange forskellige varianter. De er geniale, når du fx skal have holdt en plade, du arbejder på, så du kan stå og arbejde på emnet hele vejen rundt om det. Der findes forskellige typer af vakuumpumper, der passer til forskellige behov. Når du skal bestemme dig for, hvilken pumpe der er den rigtige, skal du overveje nogle forskellige ting: 

 

  • Hvad skal pumpen bruges til? 
  • Hvilken grad af vakuum ønsker du at opnå? 

 

Når du ved det, kan du nemmere beslutte, hvilken vakuumpumpe du skal gå efter.

 

Hvor effektiv er vakuumpumpen?

Hvor effektiv skal din vakuumpumpe være? Kig på, hvor mange liter i minuttet, vakuummaskinen kan klare. Det giver dig et indtryk af, hvor meget luftpumpen kan trække igennem i minuttet. Jo mere luft der trækkes igennem, jo hurtigere er pumpen til at danne vakuum. Effekten af pumpen kan også afspejles gennem motorens omdrejninger pr. minut, o/min. Jo højere tallet er, des kraftigere er pumpen. 

 

Find din vakuumpumpe hos Carl Ras

Find din vakuumpumpe og det tilbehør, du skal bruge, hos Carl Ras. Vi har et stort udvalg af professionelt værktøj og hjælper dig gerne med at finde den rette vakuumpumpe.