No Image

Intern træning og Sales Academy 

I Carl Ras har vi et stærkt korps af dygtige sælgere i vores Callcenter, butikker og på landevejen, der hver dag arbejder for at skabe vækst og få nye kunder i butikken.

De fleste af vores sælgere har både en salgsuddannelse og god praktisk erfaring med i bagagen, men selv verdensmestre og de dygtigste specialister skal træne. Når teknikker, budskaber og viden om produkterne på hylderne samt vores mange koncepter skal skærpes, sker det igennem forskellige former for intern træning og igennem vores interne uddannelse for eksterne konsulenter i vores Sales Academy. Vi træner både gennem almindelig klasseundervisning, sidemandsoplæring og e-learning.

Vores Sales Academy er en kombineret uddannelse- og afklaringsproces og er etableret med to formål; at identificere de talenter som måtte have en ambition om en karriere indenfor konsulentsalg og at hjælpe disse til at afklare, om det er den rigtige karrierevej. I Sales Academy gennemgår Carl Rasserne forskellige moduler, der omhandler selvledelse, mentaltræning, Carl Ras-koncepter, salgsteknikker, forhandlingsteknik mv.