brand logo

Airtox - verdens letteste sikkerhedssko

De originale danske sikkerhedssko er proppet med teknologier som det patenterede sømværn WHITELAYER® og POWERBREEZE®, der gør skoene ultra-stærke og samtidigt lette, komfortable og åndbare. Airtox giver dig højteknologiske og avancerede sko, der får dig sikkert igennemm arbejdsdagen. Når kun det bedste er godt nok.

Airtox er verdens letteste sikkerhedssko 

Hos Carl Ras mener vi at det skal være så behageligt som muligt at være på arbejde, når man går og står i mange timer ad gangen. Derfor har vi et bredt udvalg af Airtox sikkerhedssko, der er nogle af markedets bedste.  Airtox har derfor specialiseret sig i at lave sikkerhedssko, der er markedets letteste og samtidig ultra sikre og slidstærke. Det giver tilsammen en fuldendt arbejdssko, til dig der tænker på både sikkerhed og komfort. 

Teknologi og komfort går hånd i hånd

Airtox har proppet deres sko med teknologier som det nyudviklede sømværn WHITELAYER®. Resultatet er sko der både er sikre og lette, så du oplever den bedste komfort. Airtox teknologier: 

WHITELAYER® - sømværn i et slidstærkt og let tekstil.
AQUA-CELL® - bi-komponent 100% vandtæt membran med høj åndbarhed.
POWERBREEZE® - åndbart stof, bruges til at sikre konstant luftstrøm.
COOL&ME® - avanceret kølesystem der bruges i indlægssålerne, beskytter mod overophedning på de varme dage.

Dansk, visionær og innovativ

Airtox er danskejet og har siden deres start været fuldt dedikerede til at undersøge teknologier og teste materialer, for at kunne producere sko af højeste kvalitet. Der bliver ikke gået på kompromis, og det er visionen at være trendsættende indenfor sikkerhedssko, også på det internationale marked.

Carl Ras har et stort udvalg af Airtox sikkerhedssko

Hos Carl Ras kan vi rådgive dig om valg af de rette sikkerhedssko med høj åndbarhed, en sikkerhedsstålkappe, indbygget sømværn og et materialevalg, der klarer al slags vejr. Vi har et stort udvalg, så du er sikker på at kunne finde det par, der passer til dit behov. 

Udvalget dækker både sko med- og uden sikkerhed, så du finder skoen til byggepladsen og værkstedet samt praktiske jobsko til det brede behov.