Arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj!

Velkommen til vores job- og karriereside, hvor du kan læse om Carl Ras som arbejdsplads, se ledige stillinger og sende en ansøgning.

Vores passion for at være branchens bedste arbejdsplads mærker du, så snart du træder ind ad døren hos os. Vores stærke værdisæt er forankret i vores kultur, hvor ligeværdighed, ordentlighed, høj faglighed og fremdrift er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen.

Gennem nærværende og dygtig ledelse garanterer vi dig, at du får frihed til og ansvar for at gøre det, der skal til for at skabe det bedste samarbejde med vores kunder og levere de bedste løsninger. 

Hos os kan du bruge din dybe faglighed og energi på at føre os ind i en fremtid, hvor vores kunder konstant stiller markant større krav til os som deres leverandør og rådgiver. Du kan derfor forvente en udfordrende og varieret hverdag i en teambaseret struktur, hvor fællesskabet er stærkt og familiært. 

Ønsker du at læse mere om vores værdier og historie, kan du læse mere her

Vil du vide mere om Carl Ras?

Vidste du, at Carl Ras har mere end 85 år på bagen, og ved du, hvem Sømkongen er? Få svarene her og se flere sjove og interessante facts om Carl Ras og Carl Rasserne igennem tiden.  

No Image

Vil du være en del af holdet og Danmarks 10. bedste arbejdsplads?