Få branchens bedste handelstrainee uddannelse

No Image

2 UD AF 3 AF ALLE VORES ELEVER BLIVER TILBUDT EN STILLING EFTER ENDT ELEVFORLØB

 

22% AF VORES LEDERE I DAG ER STARTET SOM ELEV

Du er vores fremtid. Vil du være med til at bygge den?

I Carl Ras har vi uddannet handelstrainees i mange år, så hos os er du i erfarne og trygge hænder. Du får unikt indblik i en professionel B2B handelsvirksomhed og vores salgskanaler. Og du bliver en del af en virksomhed, hvor vi har fuld fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale.

Vi tager din karriere alvorligt, og vi belønner medarbejdere, der tager initiativ og viser ansvar - så er dine ambitioner høje, er der ingen grænser for, hvor vidt du kan drive det hos os.

Kort og godt: Vi uddanner dig, fordi vi vil satse på dig. Vi har nemlig et klart mål om at udvikle vores helt egne talenter!

Fokus på salgskanaler i en professionel B2B handelsvirksomhed

Handelstrainee uddannelsen i Carl Ras er et 2-årigt forløb, der veksler mellem skoleophold og praktik i vores engrosbutikker, Online afdelingen, Kundeservice og vores afdeling for Nysalg. Alt i alt får du altså et helt unikt indblik i vores salgskanaler, og hvordan de spiller sammen i hele organisationen.

Du har fri i weekenderne og kan samtidig se frem til en udlandstur, hvor vi besøger nogle af vores samarbejdspartnere.

Du bliver fuldt tæt af vores elevansvarlige i HR, din mentor og leder gennem hele Handelstrainee uddannelsen. De koordinerer dit elevforløb sammen med dig og sørger for, at du når dine og vores mål. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve inden for dit eget område.

Uformelt arbejdsmiljø og glade kollegaer 

I Carl Ras får du over 400 engagerede kolleger fordelt i hele landet. Du bliver en del af en stærk og familiær kultur, hvor alle er vigtige, og hvor vi hjælper hinanden og samarbejder om at nå resultater.

Du får også et fagligt og socialt sammenhold med de andre handelstrainees i Carl Ras. I mødes bl.a. til fagdage flere gange om året, og I bor sammen en uge ad gangen på jeres skoleophold på BC Syd Mommark Handelskostskole.

Vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor du har indflydelse på din hverdag og kan lære nyt både fagligt og personligt. Vi har også mange sportslige og sociale aktiviteter sammen.

Vi vil have glade medarbejdere, der vægter positiv energi højt. Faktisk har vi i flere år i træk været kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place To Work! (link til webside om dette)  

Karrieremuligheder som handelstrainee i Carl Ras

I Carl Ras har vi branchens bedste faguddannede, og vores uddannelse har derfor så godt et omdømme, at du vil stå stærkt i hele branchen, hvis du beslutter dig for at søge nye udfordringer efter din tid som handelstrainee.

Størstedelen af vores handelstrainees vælger dog at fortsætte, og det er med god grund. Vi har nemlig et klart mål om at udvikle vores helt egne talenter - selv vores Retail Marketing Manager, vores salgschef, koncern indkøbschef, distriktschef, flere butikschefer og mange andre er alle startet som handelstrainee i Carl Ras!

Men som de fleste andre ting her i livet kommer man ikke sovende til succes eller til en spændende karriere i Carl Ras. Du skal bevise, at du kan og vil. Du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Så gør vi, hvad vi kan for at støtte dig i din udvikling.

Hvordan bliver jeg en del af holdet? 

Når vi søger nye elever, kigger vi ikke på karakterer. Vi leder efter dig, der ved, hvad du vil, og som tager ansvar og går forrest. 

Du skal dog have taget en EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse for at komme i betragtning. Er du i tvivl, bør du spørge din studievejleder om din grunduddannelse giver adgang.

Vil du have en plads på vores næste handelstrainee hold? Så send os din ansøgning ved at trykke på knappen "Send din ansøgning" nederst på siden.

Vil du vide mere om, hvordan vi behandler din ansøgning, eller har du brug for et godt råd til din ansøgning så læs mere her.

Har du nogen spørgsmål til at være handelstrainee i Carl Ras, er du velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på [email protected].

Derfor er det sjovt at være handelstrainee i Carl Ras

Nu har du læst nok om Carl Ras. Se med her og hør mere om, hvordan det er at være elev i Carl Ras.  

Vi tilbyder også elevstillinger inden for andre områder

No Image

Bliv elev i Carl Ras. Send os din ansøgning i dag.