Arbejdstøj

Hos Carl Ras har vi arbejdstøj for enhver smag. Kig vores store sortiment igennem her og find det arbejdstøj der passer til dit behov.
112821Varer
Carhartt - Kasket Odessa Cap

Carhartt

63993814

Kasket Army Green

Carhartt Kasket Odessa Cap. Str. One-Size....
 • StørrelseOne size
 • FarveGrøn
 • Kode100289arg-OFA
Pris: Ekskl. moms
129,00 DKK /Styk
Web: Ikke på lager.

Arbejdstøj og -sko

Hos Carl Ras finder du arbejdstøj og arbejdssko, som gør din hverdag komfortabel. Vores store sortiment kommer fra kvalitetsmærker, såsom Carhartt, Mascot og Snickers, når det drejer sig om tøj. Hvis du skal bruge sko, finder du et stort udvalg fra AIRTOX, Bjerregaard, HKSDK, GriSport, Mascot, NokNok, Vismo og mange flere. Hos os finder du sko til enhver arbejdsopgave, om du arbejder i varme, kulde, våde eller tørre omgivelser.

Hvordan finder man en god arbejdssko?

Du kan overveje følgende, når du skal vælge arbejdssko – det er jo en sko, som du skal bruge mange timer i, så det er vigtigt at vælge den rigtige:

 • Hvor store krav er der til sikkerheden? Skal det det være med sikkerhed? Eller kan du bruge fodtøj uden? Har du brug for en støvle, som kan støtte og beskytte anklerne mod slag? Skal dit fodtøj være lukket? Kan du arbejde i åbne træsko eller sandaler, eller er det ikke sikkert nok?
 • Hvor meget vejer skoen? Nogle sko er tungere end andre, afhængig af hvilke materialer, de er lavet af. Om sømværnet og/eller er lavet af kevlar eller metal. Skal du gå mange timer i den, skal du overveje at finde en meget let sko. 
 • Hvor varme sko har du brug for? Eller hvor kølige sko er måske spørgsmålet. Lukkede sko er varmere end sandaler og træsko, men til gengæld kan de også være det mere sikre valg. Og sikkerhed er utrolig vigtigt på byggepladsen. Hvilke materialer er skoen lavet af? Det har nemlig også betydning for, hvor varm skoen er.
 • Hvordan ser skoen ud? Helt ærligt, det har ikke meget med funktionaliteten at gøre, men i dag kan en arbejdssko og sikkerhedssko være pæne. Så tjek udvalget og se, om vi ikke har præcis den sko, som du står og mangler.

Arbejdstøj til alle opgaver

I vores store udvalg fra Carhartt, Mascot, Snickers Workwear, Cutter Buck, ID Identity, Lyngsøe Rainwear m.fl. finder du arbejdstøj til enhver opgave, uanset om du skal arbejde på en stegende hed sommerdag eller isnende kold vinterdag. Vi har alt lige fra shorts til termokedeldragt. Arbejdsbukser er en af de vigtigste beklædningsdele, da du dels kan bruge dem til at hjælpe dig med at holde værktøjet lige ved hånden, men din bevægelighed i dem er yderst vigtig, fordi dine arbejdsbukser både kan hjælpe til at skåne dine knæ med indsatte knæpuder, men også kan hæmme dig, hvis du fx har brug for et par med stræk. Derfor har vi mange varianter i arbejdsbukser, både Carhartt arbejdsbukser, Snickers arbejdsbukser, Mascot arbejdsbukser m.fl.

Profiltøj – få logo på tøj, som det passer dig

Uanset om der skal tryk på 5, 50 eller 500 stykker tøj, så er vi klar til at hjælpe – og du kan læse mere om vores services her – uanset om I skal bruge arbejdsbukser med logo, tshirts, jakker eller noget helt fjerde. Du kan finde tøj til hele firmaets behov, arbejdsbukser osv., men også skjorter, jakker etc. – vi har stor erfaring i at levere profiltøj til hele virksomheder.

Arbejdstøj til kvinder

Arbejdsbukser til kvinder har ofte en noget anderledes facon end dem syet til mænd. Så husk at kigge efter de rigtige modeller. Vi har arbejdstøj til kvinder fra Carhartt, Mascot, Snickers, CRAFT, Cutter Buck, ID Identity og Dunderdon – alt fra bukser til jakker. Vi har også arbejdssko i kvindemodeller. Hvis du er ude efter smart Snickers arbejdstøj til kvinder, Mascot arbejdstøj til kvinder eller Carhartt arbejdstøj til kvinder, så finder du det her i vores e-shop.

Arbejdstøj til alle sæsoner og størrelser – og håndværkertøj til hele byggeriet

Du kan se hele vores store udvalg af arbejdstøj her i e-shoppen, men kan også komme ind i vores butikker i Aalborg, Aarhus, København, Odense, Næstved, Kolding, Holstebro, Herlev, Hillerød, Roskilde, Kolding, Ringsted, Frederiksberg, Sydhavnen, Hørsholm, Østerbro (tidligere Carl Ras Emdrup), Farum og Ishøj og prøve lige det arbejdstøj, du står og mangler. Uanset om du er tømrer, snedker, elektriker, murer, så har vi det rigtige arbejdstøj til håndværkere.

Vask af arbejdstøj

Når du vasker dit tøj, forlænger du dets levetid og sørger for at certificeret tøj lever op til standarden. Klik her for at læse mere om certificeringer på arbejdstøj og sikkerhedstøj.

Hvis tøjet er beskidt, kan det gå ud over sikkerheden – hvis tøjet er meget beskidt, vil det i høj grad gå ud over synligheden og andre egenskaber. Det kan lede til farlige situationer. Også i forhold til flammehæmmende og varmebeskyttende egenskaber ved beskyttelsestøj kan snavs og brandbare partikler ødelægge de beskyttende egenskaber.

Holdbarheden på tekstilerne nedsættes også, da tekstilerne holder længere, hvis du vasker dem ofte, fordi snavs og støv kan slide på fibrene, hvilket ødelægger dem. Du sparer også penge og hjælper miljøet ved at passe på tøjet, så det holder længere.

Hvordan vasker man arbejdstøj?

Inden tøjet kommer i vaskemaskinen, skal du:

 • Læse og følge vaskeanvisningerne på mærket i tøjet
 • Lukke alle lynlåse, trykknapper, bindebånd osv.
 • Vende vrangen ud - Stof, refleksbånd og tryk har ikke godt af at få mange ”tæsk” af maskinens tromle (hver gang tøj med refleksmaterialer vaskes med retten udad, bliver det mindre reflekterende – og du kan ikke nødvendigvis se på tøjet, hvis reflekser eller flammehæmmende egenskaber er blevet forringet)
 • Huske at fylde vaskemaskinen for at undgå at vaske oftere end nødvendigt.
  Alle disse forholdsregler gør, at du mindsker chancerne for skader og slitage på tøjet.

Brug af vaskemiddel

 • Vælg et vaskemiddel, der er miljøvenligt og ikke irriterer huden
 • Hvis du vasker uldtøj, så vælg et uldvaskemiddel
 • Brug kun den nødvendige mængde – det beskytter tekstilet, og du undgår klumper af vaskemiddel på tøjet.
 • Drop skyllemidlet – det kan forringe stoffets egenskaber
 • Vær opmærksom på, at både skyllemiddel og sæbebaserede vaskemidler bør undgås ved vask af beskyttelsesbeklædning, da de efterlader spor – enten fedt fra sæben, eller kemikalier, der kan nedsætte stoffets egenskaber.

Vasketemperatur

Kig på anvisningerne i tøjet og følg dem. Hvis tøjet kun er lettere snavset, kan du vaske det ved lavere temperatur end normalt for at spare energi og beskytte materialerne. Generelt siger man, at hvis du vasker ved 40 grader i stedet for 60 grader giver det en energibesparelse på næsten 50%.

Tørring

Undgå at lade tøjet ligge i vaskemaskinen efter vask – hæng det op straks, så det ikke krøller. Det er bedst at tørre tøjet udendørs eller på et tørrestativ. Noget tøj skal dog tørretumbles ved høj temperatur for at bevare deres egenskaber – læs altid mærkaten på tøjet omhyggeligt for at sikre den rette tørring. Undgå at bruge en højere temperatur i tørretumbleren end nødvendigt, så sparer du på strømmen, beskytter materialerne og undgår, at dit tøj bliver for småt pga. krympning.

Forskellige slags materialer, forskellige måder at håndtere det

Uld er et naturprodukt, der har selvrensende egenskaber og derfor ikke behøver at blive vasket så ofte som bomuld eller syntetiske materialer.

Når du vasker regntøj, er det især vigtigt at følge vaskeanvisningerne. Noget regntøj har varmeforseglet tape, der kan blive ødelagt under vask og tørring, mens andet regntøj skal tørretumbles eller stryges for at sikre, at det bliver ved med at være vandtæt.

Beskadiget tøj

Har dit tøj været udsat for kemikalier eller varme/flammer, skal det undersøges nøje for at sikre, at stoffet ikke er beskadiget. Der må kun bruges godkendte/certificerede materialer og stoffer, hvis en certificeret beklædningsgenstand skal repareres.

Nyeste teknologi og materialer indenfor tøj og sko

Vores leverandører udvikler og udvælger konstant de teknologier og materialer, som de bruger i deres arbejdstøj og arbejdssko for at opnå optimal holdbarhed, åndbarhed, svedtransportering, temperaturregulering. Men også for at du får den mest sikre sikkerhedssko og det mest behagelige tøj at arbejde i. Fx benytter Carhartt og Snickers 37,5 teknologien i deres materialer – det hjælper til at holde dig tør og tempereret.

Anders og arbejdstøjet

Anders har udviklet sin helt egen måde at optimere sit arbejdstøj på – hvis du har lyst til at prøve hans helt egen form for teknologi, så finder du overalls her 😊