Kedeldragt - termokedeldragt

I denne kategori finder du flere forskellige slags termokedeldragter og vinterkedeldragter. Så er det slut med at fryse på arbejdspladsen.

198Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Termokedeldragt

Om vinteren kan det være svært at holde varmen ved udendørsarbejde, hvis man ikke har noget ordentligt arbejdstøj. En termokedeldragt er en kedeldragt som er tyk og foret, så du kan holde varmen i vintervejret. En termokedeldragt er derfor en god og fornuftig vinterarbejdsbeklædning.

På den danske vestkyst er termokedeldragten også kendt som en Harboøre habit, fordi det er den foretrukne arbejdsuniform for vestkystens erhvervsfiskere. Der er også nogen der kalder det en thyborøn habit.

Her hos Carl Ras har vi et stort sortiment inden for termokedeldragter. Vi vil gerne udbyde så stort og bredt et sortiment som muligt for at imødekomme enhver smag og præference. Du kan både få din termokedeldragt fra mærker som Lyngsøe Rainwear og Mascot, så der burde være netop dét, som du eftersøger.

Vores udvalg indeholder mange forskellige størrelser, så alle kan finde en kedeldragt der passer. Ydermere forhandler vi 3 forskellige farver, som er blå, grå og sort, da vi oplever, at det er de farver, som de fleste efterspørger.

Vores sortiment indeholder produkter af høj kvalitet, så du kan med andre ord kun forvente det bedste. Med en termokedeldragt er du sikker på, at du kan holde dig tør og varm på byggepladsen – selv i de meget kolde måneder. Det er af største vigtighed, at du netop føler dig behageligt til mode, når du skal arbejde i kolde miljøer, da det er den eneste måde, hvorpå du er i stand til at opretholde den højeste standard, når det kommer til dit håndværk.

Fordelen ved en kedeldragt er jo især, at de ikke skiller på midten, som det jo er tilfældet med alt andet arbejdstøj. Derfor er kedeldragten jo netop også en – næsten – uundværlig tøjgenstand, som kan bruges på byggepladserne, når det for alvor begynder at blive koldt. Således slipper du for at stoppe dit arbejde på grund af kulde og forfrysninger i kroppen. Hvis du også gerne vil sikre dig varme i hænderne, så foreslår vi, at du tager et nærmere kig på vores handsker, hvor vi også har et sortiment der kan imødekomme alle miljøer, temperaturer og arbejdspladser.

Hvad enten du er murer, tømrer, maler, elektriker eller befinder dig i en helt 5. branche, så har vi en termokedeldragt til dig, som passer til formålet. Du skal bare kigge igennem vores sortiment her på siden for at udvælge det bedste produkt. Hvis du skulle have det mindste problem med at finde den termokedeldragt du leder efter, så er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice-afdeling, som sidder klar på både mail og telefon til at guide dig hen imod den helt rigtige beslutning.

Termokedeldragter er populære og fås i flere varianter her i vores online shop.