Arbejdshandsker

Her finder du vores store sortiment af arbejdshandsker, så du ikke skal gå på kompromis med sikkerheden. Du finder også både gummihandsker, svejsehandsker, vibrationsdæmpende handsker mv.

740Varer

Forrige

Side 1 af 6

Næste

Sorter efter

Arbejdshandsker


Det kan gøre dit arbejde meget nemmere, hvis du har de rette arbejdshandsker. Om det er gummihandsker, svejsehandsker eller vibrationsdæmpende handsker – så har de stor betydning for udførelsen af dit arbejde. Gummihandskerne er velegnede til at bruge ved arbejde, der kræver kontakt med snavs, mens svejsehandskerne beskytter dig, når du svejser. De vibrationsdæmpende handsker er helt ideelle, hvis du ofte håndterer bor eller lignende, der skaber vibrationer.

I det hele taget er det væsentligt at passe på sine hænder, når man udfører hårdt arbejde med dem. Derfor er det altid essentielt at beskytte sine hænder med en form for handsker – om de så er lavet af gummi, læder, skind, bomuld, normalt stof etc.

Der er også mange forskellige tykkelser, når det kommer til arbejdshandsker. Der kan for eksempel være de helt tynde teknikerhandsker og så kan der også være de helt robuste minkfangerhandsker som kan klare meget modstand og som sørger for at beskytte hænderne lige gyldigt, hvad de bliver udsat for af hårdhændede udfordringer.

Du kan også finde arbejdshandsker som er permanent vandafvisende og som er varmebestandige, så man kan holde varmen i fingrene på en kold vinterdag på byggepladsen. Vi har nemlig arbejdshandsker til enhver lejlighed og årstid, så vi sikrer os, at man ikke går forgæves hos Carl Ras. Således kan du finde mange forskellige former for arbejdshandsker til vintertiden, stødabsorberende handsker til at håndtere de kraftfulde maskiner, vandtætte arbejdshandsker til at klare arbejdet i våde miljøer uden at blive helt gennemblødt resten af arbejdsdagen og mange andre slags handsker.

I vores sortiment har vi arbejdshandsker fra mange forskellige mærker så som OS, Snickers, Sol-Vex, STROXX, Showa, Ninja MaxiFlex, Honeywell og mange, mange flere. Vi har valgt mange forskellige mærker og brands for at give vores kunder det størst mulig udvalg. Kun på den måde kan vi sikre os, at der er ingen der forlader os med uforrettet sag. Hvis der dog alligevel skulle være nogle arbejdshandsker, som vi ikke forhandler (som selvfølgelig forekommer af og til), så skal man altid være velkommen til at kontakte os for rådgivning omkring lignende handsker eller andre ting.

Prislejet på vores arbejdshandsker spænder over et stort område. Vi har både meget billige handsker og handsker i den mere kostbare ende. Dog er det vigtigt at notere sig, at pris og kvalitet altid hænger sammen – som det altid gør i Carl Ras. Fordelen ved handsker i forskellige prislejer er dog, at de kan dække forskellige arbejdsopgaver. Man behøver ikke altid at bruge de dyreste og bedste handsker, hvis opgaven ikke påkræver det. Eksempelvis kan man hos os sagtens finde et par simple strikkede handsker til under 10 kroner, hvis man bare skal bruge dem til havearbejde eller lignende. Med andre ord så har vi et bredt sortiment til at dække alle behov inden for arbejdshandsker.

Hos Carl Ras har vi dag til dag levering, så du skal ikke vente længe på dine arbejdshandsker – underordnet om det er gummihandsker, svejsehandsker eller vibrationshæmmende handsker. Mangler du noget helt andet end arbejdshandsker, så har vi mere end 40.000 produkter i vores webshop, så vi er sikre på, du kan finde det, du søger.