Åndedrætsværn

I denne kategori finder du mange forskellige slags åndedrætsværn og tilbehør hertil. Vi har både helmasker, halvmasker, masker mod virus og smitte, turbosæt, partikelfiltre, gasfiltre, støvmasker og meget andet. Vi forhandler produkter fra bl.a. Sundström, 3M, GVS, Cleanspace, Sperian m.fl.

182Varer

Forrige

Side 1 af 6

Næste

Sorter efter

CleanSpace - Hovedsele til helmaske

CleanSpace

60505248

Hovedsele t/helmaske

CleanSpace2. Anvendes til helmaske....
  • Antal pr. pakke1
  • StørrelseOne Size
  • TypeHovedsele
Pris Ekskl. moms
1.208,00 DKK /Styk
1 stk på lager online

Åndedrætsværn

Hos Carl Ras har vi et stort udvalg af åndedrætsværn, som beskytter dig mod både støv, dampe, virus eller smitte. Gå på opdagelse i udvalget af åndedrætsværn herunder. Her finder du både støvmasker, malermasker, hel- og halvmasker til beskyttelse mod skadelige partikler, dampe og gas. Ydermere finder du i vores sortiment også filtre, motoriserede åndedrætsværn, masker mod virus og andet tilbehør.

Som nævnt ovenfor er det enormt vigtigt at bære disse åndedrætsværn for at beskytte sig selv imod farlige dampe, partikler, gasser og lignende. Vores sortiment indeholder forskellige produkter, som hver især også beskytter imod forskellige former for farlige dampe og lignende. Det er derfor vigtigt at notere sig, hvad man rent faktisk skal beskytte sig selv imod, inden man køber en maske eller lignende.

Det kan være forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads og fra byggeplads til byggeplads, hvilket kemisk miljø du befinder dig i og det er derfor vigtigt at tilpasse udstyret til dette. For eksempel har vi åndedrætsværn og filtre som beskytter mod ammoniak, mod faste og væskeformige partikler, mod organiske dampe over eller under 65 grader, mod sure gasser, mod uorganiske dampe og meget andet forskelligt. Find det rette udstyr der passer til opgaven!

Du kan i vores sortiment finde ’almindelige’ åndedrætsværn uden motor, men du kan faktisk også finde åndedrætsværn med motor og batterier. Disse masker gør det muligt at opholde sig i længere tid i luftforurenede miljøer. Endvidere har vi også masker mod smitte og masker mod virus. Du finder også åndedrætsværn med friskluft i vores sortiment, når luftforureningen er for stor eller ukendt.

Vi tilstræber os at have alle de bedste produkter på markedet, så vi på den måde kan bidrage med et sundere arbejdsmiljø for alle der arbejder i luftforurenede miljøer. Det er et vigtigt arbejde, som skal foregå under ordnede forhold for dem der har ekspertisen og modet til at udføre det.

I sortimentet finder du således mange forskellige mærker, da vi gerne vil kunne imødekomme enhver præference. F.eks. finder du blandt andet mærker som 3M, Cleanspace, Sundström, Sperian, North, GVS, Schachner og flere andre.

Når du anskaffer dig et åndedrætsværn er det også væsentligt, at du passer godt på det, hvis du vil sikre kvaliteten af udstyret i lang tid. Det er fx vigtigt at vedligeholde, reparere og rense din maske. Den rigtige opbevaring af masken er også en vigtig faktor for at kunne opretholde den højeste kvalitet i længst mulig tid.

Husk for din egen sikkerhed at bruge åndedrætsværn, hvis du ikke kan sørge for ordentlig udluftning af dit arbejdsområde eller hvis du arbejder i et luftforurenet område. Påfør straks åndedrætsværn FØR arbejdet påbegyndes og behold åndedrætsværn på under hele arbejdet. Tag først din maske af, når du er helt væk fra det luftforurenede område.

Om du skal anvende hel- eller halvmaske, er meget afhængigt af selve det arbejde, som du skal lave og på samme måde er det forskelligt fra opgave til opgave, om det er nødvendigt med briller, høreværn, hjelm etc. Vigtigt er det dog at huske, at din maske skal slutte helt tæt om ansigtet, så du sikrer dig fuld effekt af sikkerhedsforanstaltningen.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilke åndedrætsværn du eller dine kollegaer skal bruge i et bestemt arbejdsmiljø, så tøv endelig ikke med at kontakte os for at få professionel rådgivning. Vores callcenter sidder klar ved telefonerne og vi vil altid være i stand til at finde den rigtige specialist til at give dig en kvalificeret og kyndig vejledning.

Hos Carl Ras har vi dag-til-dag levering. Det betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med sikkerheden, hvis du er under tidspres. Bestil dit nye åndedrætsværn i dag og få det leveret allerede i morgen, så du kan komme i gang med arbejdet.