Hjelme & tilbehør - sikkerhedshjelme

Har du brug for en sikkerhedshjelm til din næste opgave på byggepladsen? Her finder du alt, hvad du har brug for.

88Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

JSP - Hagerem 4-punkts

JSP

60000470

Hagerem 4-punkts t/Evolite Klatrehjelm

Passer til Evolite klatrehjelm. Bemærk - leveres uden klatrehjelm....
  • TilHjelme
  • Kode110702
Pris Ekskl. moms
114,00 DKK /Styk
22 stk på lager online

Vælg den rigtige sikkerhedshjelm - og tilbehør

Pas på hovedet med en sikkerhedshjelm! Arbejdshjelm, byggehjelm, byggepladshjelm arbejdshjelme, beskyttelseshjelm – mange navne, men det vigtigste er sikkerheden.

Hjelmen kan beskytte hovedet mod stød, men den kan også beskytte mod klemning, stænk af smeltet metal, elektrisk spænding eller varmestråling.

Ved valg af sikkerhedshjelm, skal det overvejes:

  • Hvilken type arbejde der laves?
  • Hvordan ser arbejdspladsen og omgivelserne ud?
  • Hvem skal bruge den?

Der findes mange forskellige typer sikkerhedshjelme, derfor har vi et stort udvalg i hjelme, der beskytter dit hoved på byggepladsen. Det er ekstremt vigtigt, at den sidder godt, så du kan bl.a. vælge mellem hjelme med og uden hagerem.

Hjelmen skal beskytte optimalt, men du skal også kunne holde ud at have den på hele dagen. Det betyder, at den skal være let og balancere godt på hovedet – så du ikke bliver træt i nakke- og halsmuskler af at bære den. Du kan også overveje faconen; hvis du skal kigge meget opad, kan du vælge én med kort skygge.  

Vi har et stort udvalg af sikkerhedshjelme, der passer til din opgave, og i mange farver: blå, gul, rød, hvid osv. Mange af dem i hi viz, der gør dig mere synlig. Synlighed er vigtig på byggepladsen, så du kan med fordel vælge en sikkerhedshjelm i en stærk farve. Vores udvalg er kendte kvalitetsmærker som Kask, Peltor, OS, Evolite, Constructor.

Tilbehør til hjelme

Har du brug for ansigtsbeskyttelse, kan du enten vælge en ansigtsskærm med hovedbøjle eller et visir, der kan monteres direkte på din hjelm. Til koldt vejr kan vi anbefale en hjelmhue, som kan fastspændes i sikkerhedshjelmen.

Hos Carl Ras finder du tilbehør til din sikkerhedshjelm, så du kan tilpasse den dit behov: alm. visir, høreværn, netvisir, svedrem, åndedrætsværn, forskellige hjelmindsatse, visirholder – nogle af hjelmene er ”født” med tilbehøret monteret.

Hvis du mangler lys til din opgave, har vi også et stort udvalg af pandelamper, hvoraf nogle er til montering på hjelm. Klik her og se udvalget af pandelamper

Sikker hjelm til mange opgaver - i skoven, højden osv.

Til arbejde i skov har vi en Peltor skovhjelm med høreværn og visir. Visiret er behandlet, så det binder vand og reflekterer minimalt.

Klatrehjelme til byggepladsen

Når du arbejder i højden, skal du have en sikkerhedshjelm, der passer til den opgave – en hjelm, der har hagerem, sidder stramt til hovedet og har den rigtige pasform. Den skal kunne justeres korrekt, så den ikke rykker sig. Du må ikke kunne flytte hjelmen, når du tager fat i den med to hænder.

Hos Carl Ras finder du klatrehjelme i mange farver, også hi viz. Nogle med brille/visir monteret. Vi har klatrehjelme fra Kask, Evolite, Constructor og OS.

Bump cap

Er du på udkig efter en kasket med indbygget beskyttelse, også kaldet en kaskethjelm, kan du vælge en bump cap, men vær opmærksom på, at den ikke er godkendt som sikkerhedshjelm, fordi den kun beskytter mod stød og små slag.

Svejsehjelme

Svejseskærm eller svejsehjelm finder du også i vores e-shop, inkl. tilbehør såsom svejseglas med eller uden forstørring.

Holdbarhed

Sikkerhedshjelmene er fremstillet af forskellige slags plast. Plasten påvirkes af bl.a. vind, vejr og UV-stråling, der nedbryder hjelmens styrke. Der må ikke skrives på en hjelm med tuschpen eller sættes klistermærker på, fordi sprit og nogle typer lim nedbryder plasten, så skalmaterialet svækkes.

En sikkerhedshjelm har begrænset levetid. Du finder din hjelms levetid i brugsanvisningen; den er typisk 3-5 år fra produktionsdatoen, som er stemplet indvendig i hjelmen. Hvis en hjelm, får et kraftigt slag, skal den straks kasseres.

Hos Arbejdsmiljø i Danmark kan du kan læse mere om reglerne for brug af sikkerhedshjelme, bl.a. om arbejdsgiverens forpligtelser, krav til hjelme, vedligeholdelse og holdbarhed.

Find din sikkerhedshjelm her, fra Kask, Peltor, og mange andre mærker. Bestil ny hjelm i dag og modtag den i morgen.