brand logo

Carhartt - arbejdstøj og accessories i topkvalitet

Siden 1889 har Carhartt fremstillet arbejdstøj i højeste kvalitet, som er kendt for ekstraordinær slidstyrke, komfort, god pasform og sin helt egen unikke stil. Kvaliteten fra Carhartt er ikke til at tage fejl af - Du kan mærke det på stoffet og se det i de færdige produkter.

Artikler

Carhartt - arbejdstøj og accessories i topkvalitet

Siden 1889 har Carhartt fremstillet arbejdstøj i højeste kvalitet, som er kendt for ekstraordinær slidstyrke, komfort, god pasform og sin helt egen unikke stil. Kvaliteten fra Carhartt er ikke til at tage fejl af - Du kan mærke det på stoffet og se det i de færdige produkter.

Da Carhartt blev grundlagt, var det mhp. at lave og levere arbejdstøj i højeste kvalitet til den amerikanske industri. Mærket blev hurtigt populært og sidenhen også adopteret af hiphop- og skatermiljøet, fordi Carhartt var ualmindeligt slidstærkt og snildt kunne klare et par ture på knæene når man stod på skateboardrampen. Samtidig var den oprindelige hiphop kultur ikke just domineret af overklassen, hvorfor det ikke var uvæsentligt at have tøj, der kunne holde så godt som muligt.

I takt med at hiphop- og skaterkulturen blev mere og mere udbredt, anlagde Carhartt en regulær mode division, som var mere fokuseret på mode og mindre på arbejdsmæssig funktionalitet, men som fortsat levede op til de høje kvalitetskrav, som brandet var blevet så berømt for.

Praktisk og moderigtigt arbejdstøj

I mange år var arbejdstøj udelukkende en praktisk nødvendighed, der i højere grad havde fokus på funktion over komfort og moderigtighed. Det er naturligvis stadig afgørende, at arbejdstøjet er funktionelt og egnet til en given opgave/et givent fag, men i modsætning til tidligere, er der nu i udtalt grad også fokus på, hvordan det ser ud, og at det ser godt ud. Carhartt har, med deres kombinerede sans for mode og kvalitet, formået at skabe en ny æra indenfor arbejdstøj, hvor man som håndværker kan klæde sig praktisk og cool på samme tid. Kvalitet er et nøgleord for Carhartt, hvorfor alle deres kollektioner er skabt til at holde og til at blive brugt – og det gælder uanset om vi taler om bukser, shorts, overdele eller accessories.

Carhartt tænkte ud af boksen og udfordrede konventionerne og ”det traditionelle look”, som arbejdstøj – i hvert fald i Danmark – har været gennemsyret af i mange år. Det er svært at sætte ord på, hvad det præcist er, som Carhartt har formået at gøre, fordi det ikke blot er en enkelt ting. Det er gennemtænkte detaljer og en moderne æstetisk sans som er grundelementerne. Herudover har Carhartt også set på pasformer i forhold til komfort for brugeren og generelt i forhold til modebranchen, hvilket bidrager til arbejdstøj som er cool at se på, praktisk at anvende og kvalitativt i en klasse for sig selv.

Det er således ikke uden grund, at Carhartt er rigtig manges foretrukne brand når det gælder arbejdstøj og beklædning.

Carhartt arbejdsbukser

Et par gode arbejdsbukser er, hvis man skulle vælge blot én enkelt beklædningsgenstand, for de fleste det vigtigste. Carhartt har et bredt udvalg af gode arbejdsbukser af højeste kvalitet, som alle er gennemtænkt i forhold til lommer og smarte detaljer, som gør arbejdet lettere og samtidig sikrer dig den optimale komfort. Der er naturligvis mange forskellige præferencer til arbejdsbukser alt afhængigt af, hvad man laver, men med det store udvalg af Carhartt arbejdsbuker, er der helt sikkert et par, der passer perfekt til dig og dine behov.

Carhartt arbejdsjakker

Det danske klima har (desværre) flere dage, hvor man har behov for en jakke end ikke. Og præcis som med alt andet, så er en god arbejdsjakke virkelig guld værd. Ikke blot som et værn mod vind og vejr, men også i forhold til at have sit værktøj lige ved hånden og i praktiske lommer, der er designet til lige præcis det, du har brug for. Udvalget af Carhartt arbejdsjakker er stort, men i modsætning til mange andre producenter, så vil du formentlig ikke se en arbejdsjakke fra Carhartt som en traditionel arbejdsjakke. Carhartt har meget mere fokus på design end de fleste af konkurrenterne og faktisk er mange af de mest populære arbejdsjakker også flittigt brugt af folk, der ikke er håndværkere, men som blot har sans for mode og kvalitet.

Carhartt hættetrøjer og sweatshirts

Der er og bliver en meget stor grad af streetwear hos Carhartt. Deres arbejdstøj blev adopteret af modebranchen og – hvis vi skal være helt ærlige – er det ikke meget, der adskiller de to grene af virksomheden. Dog tør vi godt sige, at Carhartt arbejdstøj er mere slidstærkt end sine fashionable og moderigtige artsfæller, men det kan kræve mere end blot et hurtigt kig for at fastslå, hvorvidt en hættetrøje f.eks. hører til i den ene eller anden gren af virksomhedens kollektioner.

Hættetrøjer og sweatshirts er altid populære, og hættetrøjer/sweatshirts fra Carhartt er nærmest udødelige klassikere. Endnu engang skal den store popularitet findes i det faktum, at kvaliteten er i orden og at den ligner noget, man også ville gå i efter fyraften. Man er på ingen måde kikset eller i fare for at ”falde igennem” i den civile verden, hvis man er iført en Carhartt hættetrøje eller -sweatshirt.

Carhartt t-shirts

Når solen skinner, eller hvis vi bare skal have ”noget under”, så er en t-shirt nok det mest oplagte valg. Carhartt har en bred vifte af t-shirts til mange forskellige typer formål. Der er helt enkle og klassiske, hvis du ”bare lige skal have noget under”, og der er de mere funky modeller med tryk etc. Uanset hvilke Carhartt t-shirts du vælger, kan du være 100% sikker på, at de er lavet til at blive brugt. De tåler en hård behandling, og fordi kvaliteten af stoffet er som den er, tåler den også flere og hårdere vaske end mange typiske ”mode t-shirts”.

Carhartt arbejdsshorts

Den danske sommer er, for nu at sige det diplomatisk, ”underfundig”. Det er svært at spå om vejret herhjemme, men når solen skinner og termometeret sniger sig over de 20 grader, er der ikke noget som den danske sommer! Dog vil mange næppe nyde den til fulde, hvis man er i klædt lange bukser. Og netop derfor skal du have et par gode arbejdsshorts. Carhartt har bevaret funktionaliteten og kvaliteten fra deres populære arbejdsbukser, og overført det til deres arbejdsshorts. Dermed får du med et par Carhartt arbejdsshorts de samme fordele og den samme kvalitet, men uden at koge over i sommervarmen.

Caps, huer og accessories fra Carhartt

Carhartt har foruden deres imponerede kollektioner af over- og underdele etc. også et kæmpe udvalg af fede caps, huer og accessories. En god cap kan være guld værd på de solrige dage, hvor den skærmer for solen, men også på de køligere dage, hvor en cap faktisk kan hjælpe overraskende meget i forhold til at holde på varmen. Hvis ikke en cap er tilstrækkeligt, så har Carhartt også et bredt udvalg af huer, som kan holde dine ører lune. Du finder desuden bælter, strømper og meget mere.

Se hele det store udvalg af arbejdstøj fra Carhartt hos Carl Ras

Uanset hvilken opgave, du står overfor, kan du være sikker på at være klædt godt på med Carhartt. Det kan ikke understreges nok, hvor høj kvaliteten er, eller hvor god komfort du vil opleve. Carhartt har produceret arbejdstøj siden 1800-tallet, og det er bestemt ikke uden grund, at de (stadigvæk) er blandt de mest populære og foretrukne producenter af arbejdstøj i verden!

Find alt dit nye Carhartt arbejdstøj lige her hos Carl Ras!