Indkøbselev på en af Danmarks bedste arbejdspladser

Som indkøbselev bliver du en del af et stort team på vores hovedkontor i Herlev.

Gennem din uddannelse vil du få et unikt indblik i en professionel handelsvirksomhed (B2B), og du kommer til at arbejde med mange aspekter indenfor indkøb - alt sammen aspekter der klæder dig på til at blive en vigtig medspiller i, at vi altid opnår de bedste aftaler hos vores leverandører. 

No Image

Sammenhold

Når du starter som elev i Carl Ras kommer du på en teambuilding-dag sammen alle dine nye elev-kolleger. På den måde får I mulighed for at lære hinanden godt at kende fra start. I får en fælles Facebook-gruppe, og vi afholder løbende forskellige elevdage i løbet af din uddannelse, hvor alle Carl Ras’ elever mødes til sjov og hygge.

En individuel plan, der passer til dig

Gennem hele dit uddannelsesforløb bliver du fulgt tæt af vores elevansvarlig i HR samt af din mentor og leder. De koordinerer dit elevforløb sammen med dig og sørger for, at du når dine og vores mål. Vi udarbejder også en individuel uddannelsesplan, som passer til din afdeling, din uddannelse og dine særlige interesser. Uddannelsesplanen revideres løbende i forbindelse med dine faste elevsamtaler.

Uddannelse og adgangskrav

Der sker hele tiden noget nyt, og så snart du er klar til det, får du både egne opgaver og områder, som du er ansvarlig for. Vi kommer til at stille krav til dig, og vi forventer, at du er nysgerrig og tager ansvar. Til gengæld forventer vi også, at du stiller krav til os og til dine arbejdsopgaver.

Uddannelsen er et 2-årigt forløb, hvor der veksles mellem teori i form af skoleophold og praktik på hovedkontoret i Herlev. Gennem uddannelsen får du et unikt indblik i en professionel handelsvirksomhed (B2B), og du kommer til at arbejde med mange aspekter indenfor indkøb – du får bl.a. til opgave at kontakte vores leverandører i ind- og udland, optimering af produktsortiment og varelogistik samt deltagelse i forhandlinger sammen med en kategoriansvarlig.

Du har taget en EUD, EUX, HHX eller lignende uddannelse for at komme i betragtning. Er du i tvivl, bør du spørge din studievejleder om din grunduddannelse giver adgang

No Image

Vil du være en del af en virksomhed, hvor arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj?